Life

Informații tulburătoare despre soția lui Nelu Ploieșteanu, după înmormântarea artistului: “Rudele se gândesc la ce este mai rău”

07.04.2021 | 14:37
Informații tulburătoare despre soția lui Nelu Ploieșteanu, după înmormântarea artistului:
Elena Ploieșteanu, devastată după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Familia se teme că poate face un gest necugetat. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rudele lui Nelu Ploieșteanu sunt îngrijorate pentru Elena Ploieșteanu și se tem să o lase singură, după ce cântărețul de muzică lăutărească a murit. Îngenuncheată de durere, soția celebrului lăutar nu poate accepta că, în doar trei ani, și-a îngropat fiul și soțul.

Fidelă până în ultima clipă pământeană a artistului, Elena Ploieșteanu nu a avut deloc o viață ușoară. În cei peste 45 de ani de căsnicie, soția regretatului Nelu Ploieșteanu a îndurat multe lovituri primite de la soartă și din partea partea partenerului de viață. A recunoscut public că a fost înșelată de cântăreț, pe care l-a acuzat că a avut, timp de 13 ani, o relație extraconjugală, iar scandalul dintre ei a ajuns și pe posturile TV, acolo unde și-au aruncat vorbe grele. Ulterior, și-a îngropat unui fiu, pe Mihăiță, în 2018, după ce, vreme de 32 de ani, l-a îngrijit zi și noapte. Singurul băiat al lui Nelu Ploieșteanu a suferit de tetrapareză spastică și era dependent în totalitate de ajutorul mamei. Elena Ploieșteanu nu s-a plâns și a cărat crucea primită, zi și noapte, până în clipa în care acesta a pierit, moment în care a simțit că viața ei nu mai are sens. A fost lovitura pe care atât ea, cât și Nelu Ploieșteanu nu au putut să o depășească separat, așa că au decis să-și mai dea o șansă. S-au mutat din București, la Slănic Moldova, unde artistul cânta, seară de seară, într-un restaurant.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că Elena Ploieșteanu a vrut să se rupă total de tot ceea ce-i amintea și trezea durerea pricinuită de pierderea fiului și a decis să plece din București, mai ales că perioada pandemiei s-a dovedit una destul de dezechilibrantă financiar și pentru familia ei. Conform surselor noastre, Elena Ploieșteanu a ales să se izoleze tot mai mult după pierderea fiului, și-a schimbat numărul de telefon și, în afară de fiicele ei și câțiva apropiați, nimeni nu putea lua legătura cu ea.

ADVERTISEMENT

Soția lui Nelu Ploieșteanu, devastată după moartea cântărețului: “Rudele se tem să o lase singură”

A revenit în București în momentul în care ea și Nelu Ploieșteanu au început să aibă primele simptome specifice COVID-19, virus în existența căruia nu au crezut. S-au testat, însă, și atât cântărețul, cât și ea au fost depistați pozitiv. Forma făcută de Nelu Ploieșteanu a fost una gravă și s-a complicat, după refuzul artistului de a rămâne internat, pe motiv că nu sportă masca de oxigen pe față.  A cerut să plece din spital, pe semnătură, și, după o zi și o noapte, a ajuns din nou pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca, în stare gravă însă.

În tot acest timp, Elena Ploieșteanu i-a fost alături și, potrivit surselor FANATIK, atunci când a aflat că este intubat la Terapie Intensivă s-a prăbușit în casă, și-a spart capul, și a avut nevoie de trei copci.

“Elena a avut și ea COVID, dar a scăpat cu o formă mai ușoară. A căzut din picioare, i s-a făcut rău, când a văzut că starea lui Nelu s-a agravat. A ajuns la spital, i-au pus trei copci, își revenise. Era bine, dar după moartea lui Nelu a ajuns să ia numai calmante. Este pe pastile. Familia e îngrijorată pentru ea. În trei ani și-a pierdut și fiul, căruia i-a dedicat toată viața, dar și soțul. L-a iertat pentru toate greșelile făcute și sperau să aibă liniște măcar acum, la bătrânețe. De asta s-a izolat în ultima vreme. Nu vrea să vorbească, nu mai are putere. Numai ea știe ce durere duce în inima ei”, au declarat apropiații familiei Ploieșteanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu

Astăzi, Elena Ploieșteanu și-a luat adio de la cel cu care a împărțit bune și rele mai bine de patru decenii și, devastată de durere, și-a strigat suferința cu ultimele puteri, în drum spre Cimitirul Străulești 2, acolo unde Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat, conform protocolului SARS-CoV-2.

“Fiicele și apropiații se tem de ce este mai rău și încearcă să nu o lase singură.”, ne-au dezvăluit apropiații familiei.

Nelu Ploieșteanu, înmormântat în Cimitirul Străulești 2, după protocolul SARS-CoV-2

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, 2 aprilie, după două săptămâni petrecute la Terapie Intensivă. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, de dimineață, de la INML, acolo unde se afla de câteva zile, timp în care familia a sperat că, în urma testelor cerute și făcute de medici, se va dovedi că Nelu Ploieșteanu nu mai avea infecția COVID-19 în corp și va putea fi înmormântat creștinește. Toate demersurile făcute au fost însă zadarnice, iar Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum în cadrul unei ceremonii desfășurată contracronometru, în care s-au respectat normele impuse celor care pier diagnosticați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri