Life

Informații tulburătoare despre soția lui Nelu Ploieșteanu, după înmormântarea artistului: “Rudele se gândesc la ce este mai rău”

07.04.2021 | 14:37
Informatii tulburatoare despre sotia lui Nelu Ploiesteanu dupa inmormantarea artistului Rudele se gandesc la ce este mai rau
Elena Ploieșteanu, devastată după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Familia se teme că poate face un gest necugetat. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rudele lui Nelu Ploieșteanu sunt îngrijorate pentru Elena Ploieșteanu și se tem să o lase singură, după ce cântărețul de muzică lăutărească a murit. Îngenuncheată de durere, soția celebrului lăutar nu poate accepta că, în doar trei ani, și-a îngropat fiul și soțul.

Fidelă până în ultima clipă pământeană a artistului, Elena Ploieșteanu nu a avut deloc o viață ușoară. În cei peste 45 de ani de căsnicie, soția regretatului Nelu Ploieșteanu a îndurat multe lovituri primite de la soartă și din partea partea partenerului de viață. A recunoscut public că a fost înșelată de cântăreț, pe care l-a acuzat că a avut, timp de 13 ani, o relație extraconjugală, iar scandalul dintre ei a ajuns și pe posturile TV, acolo unde și-au aruncat vorbe grele. Ulterior, și-a îngropat unui fiu, pe Mihăiță, în 2018, după ce, vreme de 32 de ani, l-a îngrijit zi și noapte. Singurul băiat al lui Nelu Ploieșteanu a suferit de tetrapareză spastică și era dependent în totalitate de ajutorul mamei. Elena Ploieșteanu nu s-a plâns și a cărat crucea primită, zi și noapte, până în clipa în care acesta a pierit, moment în care a simțit că viața ei nu mai are sens. A fost lovitura pe care atât ea, cât și Nelu Ploieșteanu nu au putut să o depășească separat, așa că au decis să-și mai dea o șansă. S-au mutat din București, la Slănic Moldova, unde artistul cânta, seară de seară, într-un restaurant.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că Elena Ploieșteanu a vrut să se rupă total de tot ceea ce-i amintea și trezea durerea pricinuită de pierderea fiului și a decis să plece din București, mai ales că perioada pandemiei s-a dovedit una destul de dezechilibrantă financiar și pentru familia ei. Conform surselor noastre, Elena Ploieșteanu a ales să se izoleze tot mai mult după pierderea fiului, și-a schimbat numărul de telefon și, în afară de fiicele ei și câțiva apropiați, nimeni nu putea lua legătura cu ea.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, devastată după moartea cântărețului: “Rudele se tem să o lase singură”

A revenit în București în momentul în care ea și Nelu Ploieșteanu au început să aibă primele simptome specifice COVID-19, virus în existența căruia nu au crezut. S-au testat, însă, și atât cântărețul, cât și ea au fost depistați pozitiv. Forma făcută de Nelu Ploieșteanu a fost una gravă și s-a complicat, după refuzul artistului de a rămâne internat, pe motiv că nu sportă masca de oxigen pe față.  A cerut să plece din spital, pe semnătură, și, după o zi și o noapte, a ajuns din nou pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca, în stare gravă însă.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, Elena Ploieșteanu i-a fost alături și, potrivit surselor FANATIK, atunci când a aflat că este intubat la Terapie Intensivă s-a prăbușit în casă, și-a spart capul, și a avut nevoie de trei copci.

“Elena a avut și ea COVID, dar a scăpat cu o formă mai ușoară. A căzut din picioare, i s-a făcut rău, când a văzut că starea lui Nelu s-a agravat. A ajuns la spital, i-au pus trei copci, își revenise. Era bine, dar după moartea lui Nelu a ajuns să ia numai calmante. Este pe pastile. Familia e îngrijorată pentru ea. În trei ani și-a pierdut și fiul, căruia i-a dedicat toată viața, dar și soțul. L-a iertat pentru toate greșelile făcute și sperau să aibă liniște măcar acum, la bătrânețe. De asta s-a izolat în ultima vreme. Nu vrea să vorbească, nu mai are putere. Numai ea știe ce durere duce în inima ei”, au declarat apropiații familiei Ploieșteanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu

Astăzi, Elena Ploieșteanu și-a luat adio de la cel cu care a împărțit bune și rele mai bine de patru decenii și, devastată de durere, și-a strigat suferința cu ultimele puteri, în drum spre Cimitirul Străulești 2, acolo unde Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat, conform protocolului SARS-CoV-2.

“Fiicele și apropiații se tem de ce este mai rău și încearcă să nu o lase singură.”, ne-au dezvăluit apropiații familiei.

ADVERTISEMENT

Nelu Ploieșteanu, înmormântat în Cimitirul Străulești 2, după protocolul SARS-CoV-2

Nelu Ploieșteanu a murit vineri, 2 aprilie, după două săptămâni petrecute la Terapie Intensivă. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, de dimineață, de la INML, acolo unde se afla de câteva zile, timp în care familia a sperat că, în urma testelor cerute și făcute de medici, se va dovedi că Nelu Ploieșteanu nu mai avea infecția COVID-19 în corp și va putea fi înmormântat creștinește. Toate demersurile făcute au fost însă zadarnice, iar Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum în cadrul unei ceremonii desfășurată contracronometru, în care s-au respectat normele impuse celor care pier diagnosticați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT