Life

Inga și Andrei, noi tensiuni la Mireasa: “I-am reproșat multe.” De ce s-au certat cei doi concurenți

Noi tensiuni între Inga și Andrei de la Mireasa. Cei doi concurenți ai show-ului matrimonial de la Antena 1 au vorbit despre relația lor.
08.11.2022 | 23:36
Inga si Andrei noi tensiuni la Mireasa Iam reprosat multe De ce sau certat cei doi concurenti
Inga și Andrei de la Mireasa s-au certat. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inga și Andrei au avut parte de noi tensiuni în casa Mireasa. Cei doi s-au certat după ce au fost prezenți la petrecerea din weekend-ul care tocmai a trecut. Tânărul a fost deranjat de un gest pe care l-a făcut iubita lui.

Inga și Andrei de la Mireasa, noi tensiuni. De la ce au pornit discuțiile dintre cei doi concurenți

Tânărul a fost cuprins de gelozie și i-a adus partenerei sale mai multe acuzații.

Andrei i-a spus concurentei că s-a uitat numai la DJ la petrecerea care a avut loc în weekend, iar Inga a început să fie tot mai nesigură de relația lor după aceste acuzații.

ADVERTISEMENT

Concurenții de la Mireasa s-au certat după această discuție, însă acum s-au împăcat, iar lucrurile merg mult mai bine între ei.

Concurenta recunoaște că și ea i-a reproșat multe lucruri iubitului ei, dar au reușit să rezolve tensiunile.

ADVERTISEMENT

“N-aș vrea să mă pronunț cu privire la cât la sută sunt pregătită să mă mărit în casa Mireasa. Eu atunci când a zis am fost deranjată de afirmațiile lui.

Recunosc, și eu i-am reproșat multe, dar mă bucur că eu sunt motivația lui. Astăzi suntem mai bine.”, a spus Inga la Mireasa, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andrei a declarat că i se pare benefic că aceste discuții aprinse cu Inga au loc acum și nu mai târziu. Acesta își dorește să lupte pentru relația lor și simte că Inga îl va iubi, în cele din urmă.

“Eu cred că sunt benefice toate vorbele acestea, pentru că, dacă nu le facem de la început, o să le întâlnim pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Eu sunt ambițios și îmi doresc să lupt pentru relația asta. Simt că la un moment dat mă va iubi.”, a spus Andrei despre cearta cu partenera lui.

Inga și Andrei s-au despărțit în octombrie, dar s-au împăcat

În urmă cu o lună, Inga a decis să pună capăt relației cu Andrei. Tânăra a invocat mai multe motive pentru care a luat această decizie.

Unul dintre ele a fost modul în care iubitul ei a reacționat după ce a aflat despre discuția pe care Inga a avut-o cu doamna Giga.

Nici ieșirile nervoase ale lui Andrei nu au fost pe placul tinerei. Acestea au reprezentat un alt motiv pentru care Inga a vrut să încheie relația cu el.

Mai mult, Inga a fost rănită de cuvintele doamnei Laura. Aceasta a insinuat că Andrei riscă eliminarea din show-ul matrimonial din cauza relației cu Inga.

“Am luat această decizie în urma discuțiilor care au avut loc atunci în pauză, când a fost vineri gala.

Am fost deranjată de cuvintele doamnei Laura, fiindcă dumneaei a spus că, oarecum, din motiv că el este într-o relație cu mine, a fost votat ca să iasă din casă.”, a povestit Inga la momentul respectiv.

Andrei a fost supărat după despărțire, însă cei doi concurenți s-au împăcat, până la urmă.

ADVERTISEMENT