Life

Ingredientul de minune care te scapă de părul de pe față. Rețeta simplă și rapidă

Trucul care te scapă rapid de părul de pe față. Ai nevoie de un ingredient care se găsește cu siguranță în fiecare bucătărie.
05.11.2023 | 17:06
Ingredientul de minune care te scapa de parul de pe fata Reteta simpla si rapida
Trucul care te scapă de pe părul de pe față. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Multe femei sunt deranjate de părul de pe față și vor să scape de el pentru a avea un ten de porțelan, motiv pentru care uneori se supun unor proceduri dureroase. Dacă te afli în această situație, trebuie să știi că există o metodă simplă, ieftină și rapidă.

Ingredientul minune care îndepărtează părul de pe față

Femeile își doresc să aibă un ten impecabil, neted, fără imperfecțiuni, iar pentru asta cheltuiesc mii de lei pe produse de îngrijire sau pe diferite tratamente pe care le fac la saloanele de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Un aspect care le deranjează pe majoritatea ține de firele de păr care cresc pe chip și care, deși de obicei nu este atât de vizibil, împiedică pielea să strălucească și fac ca machiajul să nu se așeze la fel de bine.

Astfel că, pentru a-l îndepărta, doamnele și domnișoarele se supun unor proceduri care pot fi chiar dureroase. O vorbă din bătrâni spune că baba suferă la frumusețe, dar nu este întotdeauna nevoie de asta.

ADVERTISEMENT

Astfel că, dacă vrei să scapi de părul nedorit, chiar și de cel mai închis la culoare și aspru, ai nevoie doar de un plic de bicarbonat de sodiu- ingredientul minune care este bun la toate și poate fi folosit la treburi casnice, dar și în cosmetică.

Cum se folosește bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru faptul că ajută atunci când vine vorba de probleme ce țin de piele, ten, dinți și chiar de podoaba capilară. Astfel că dacă ai păr pe față și vrei să scapi de el, îl poți folosi cu încredere.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să faci este să îl amesteci cu puțină apă. Cu pasta obținută, masează-ți tenul cu mișcări circulare timp de câteva minute. În acest mod, vei elimina celulele moarte, precum și părul nedorit de pe față.

După aceea, lasa masca să acționeze timp de cinci minute. De menționat este că pentru a avea un ten perfect, trebuie să folosești în mod regulat masca cu bicarbonat, care poate fi aplicată pe toată fața.

ADVERTISEMENT

Benefic este să apelezi la metodă de trei ori pe săptămână. Totodată, mai poți îndepărta părul nedorit folosind un amestec de apă, zahăr și lămâie, care te va scăpa rapid de micile imperfecțiuni, notează spynews.ro. 

ADVERTISEMENT