Life

Ingredientul folosit de chef Joseph Hadad pe care îl poți adăuga în mai multe preparate: “Ajung la un alt nivel”

Chef Joseph Hadad a dezvăluit ingredientul pe care îl folosește în mai multe preparate. Multe persoane îl au în frigider.
13.02.2024 | 07:28
Ingredientul folosit de chef Joseph Hadad pe care il poti adauga in mai multe preparate Ajung la un alt nivel
Chef Joseph Hadad a explicat ce ingredient poți folosi în mai multe mâncăruri. Sursa foto: Facebook, Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chef Joseph Hadad a dezvăluit care e ingredientul ce poate fi adăugat în mai multe preparate. Este un aliment pe care multe persoane îl consumă simplu, la micul dejun, dar are multe alte utilizări.

Ingredientul utilizat de chef Joseph Hadad pe care îl poți adăuga în multe mâncăruri. Le oferă un gust delicios

Chef Joseph Hadad a spus care e ingredientul ce poate fi utilizat în diverse feluri de mâncare. Este vorba despre un aliment pe care îl adoră multe persoane, mai ales dimineața, servit pe pâine.

ADVERTISEMENT

Mai exact, crema de brânză este ingredientul care nu ar trebui să lipsească din anumite feluri de mâncare. De exemplu, în afară de tartine sau de cheescake, care conțin această cremă, mai sunt și alte preparate cu care nu dai greș dacă o utilizezi.

Macaroanele cu brânză vor fi mult mai delicioase dacă adaugi în ele crema de brânză. După ce se prepară crema pentru aceste macaroane, folosind gălbenuș de ou, o lingură de muștar și apa de la paste, se adaugă crema de brânză, dar și parmezan. În final, se va obține un preparat inedit.

ADVERTISEMENT

Totodată, crema de brânză poate fi utilizată și la sandvișul cu brânză, în afară de unt și brânză tare. În acest fel, se va amesteca cu brânza tare și totul este mai cremos.

“Macaroanele cu brânză ajung la un alt nivel dacă adăugați cremă de brânză. Fierbeți pastele și nu scurgeți toată apa. Separat amestecați un gălbenuș cu o lingură de muștar și turnați din apa de la paste, obținând astfel o cremă pe care o adăugați în oala cu paste.

ADVERTISEMENT

Acum este momentul cremei de brânză, care vine să transforme apa cu amidon într-un sos bogat. Adăugați parmezan (sau altă brânză tare) ras din plin și amestecați. Potriviți de gust cu sare, piper și boia dulce.

Și banalul sandviș cald cu brânză poate fi dus la alt nivel prin adăugarea unui strat de cremă de brânză pe pâine, pe lângă unt și brânza tare. Când aceasta se va topi, se va combina cu crema de brânză, devenind totul mult mai cremos”, a explicat chef Joseph Hadad pe blogul său.

ADVERTISEMENT

Rețeta în care poți folosi crema de brânză

Dacă vrei să gătești puiul într-un mod special, altfel decât te-ai obișnuit, atunci trebuie să știi că poți utiliza cu încredere crema de brânză. Îl poți umple cu o compoziție care are la bază acest ingredient, dar și alte legume și condimente.

„Ce-ar fi să încercați un piept de pui umplut cu cremă de brânză amestecată cu câteva alte elemente de gust? Tăiați un buzunar în interiorul pieptului de pui pe care îl umpleți cu cremă de brânză amestecată cu ardei iute tocat, pudră de ceapă și de usturoi și o altă brânză tare (precum cheddar) rasă.

Puteți adăuga și ceva verdeață tocată, poate pătrunjel sau mărar. Închideți buzunarul cu scobitori și dai la cuptor. Puteți servi alături un cartof dulce făcut și el la cuptor”, a mai spus renumitul bucătar.

Pe lângă pui, mai poți folosi crema de brânză la tartele cu spanac și brânză, dar și pentru legume umplute la cuptor, care vor avea un gust mult mai bun datorită acestui ingredient. De exemplu, poți prepara ardei jalapeño umpluți sau cartofi umpluți cu crema de bânză.

În final, bucătarul a explicat cum poți găti un desert delicios și simplu care conține cremă de brânză. Durează foarte puțin și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente.

“Și hai să închei și cu poate cel mai simplu desert la cuptor cu cremă de brânză. Aveți nevoie de o foaie de aluat foietaj, pe care o tăiați în pătrate mari. Separat amestecați într-un bol cremă de brânză cu zahăr, esență de vanilie și zeamă de lămâie.

Întindeți cu o lingură crema de brânză pe fiecare pătrat de aluat puse pe hârtie de copt în tavă. Ungeți cu ou bătut, mai ales marginile rămase ne acoperite și dați la cuptor până se coace aluatul, cam 15 minute”, a mai scris chef Hadad.

ADVERTISEMENT