Life

Inna a atras toate privirile. Cum a apărut într-un metrou din Barcelona

Inna se distrează de minune și a reușit să atragă toate privirile într-un metrou din Barcelona.
23.08.2021 | 21:55
Inna a atras toate privirile Cum a aparut intrun metrou din Barcelona
ADVERTISEMENT

Inna a impresionat mereu cu stilul său nonconformist. De curând, cântăreața a atras toate privirile în timp ce călătorea cu metroul în Barcelona.

Îmbrăcată într-o ținută sport, aceasta s-a urcat pe un longboard și s-a plimbat prin metrou chiar dacă în vagon mai erau câteva persoane.

ADVERTISEMENT

Inna a atras toate privirile. Cum a apărut într-un metrou din Barcelona

Inna se distrează de minune în vacanța pe care o petrece alături de iubitul ei, Deliric, în Barcelona. Aceasta a postat mai multe filmulețe din care se vede că are o nouă pasiune: plimbările pe longboard. Nu se desparte de placă nici în magazine și nici în metrou.

Aceasta a postat un filmuleț în care le-a arătat fanilor totul. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, cu mască de protecție care îi acoperea fața, artista s-a urcat pe longboard și s-a plimbat puțin prin metrou. Ceilalți călători au observat-o, dar nu au fost foarte mirați.

ADVERTISEMENT

Într-un alt filmuleț, Inna se plimbă printr-un magazin și nici acum nu a renunțat la longboard-ul său. Inna a mereu însoțită de iubitul ei, Deliric, care are aceeași pasiune pentru sporturile extreme.

“Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică.

ADVERTISEMENT

Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, spunea artista într-un interviu pentru revista Unica.

Inna și Deliric au o relație de mai bine de un an

Anul trecut, artista a recunoscut că are o relație cu fostul rapper, Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia.

ADVERTISEMENT

“Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună”, recunoștea artista anul trecut.

După ce a lăsat muzica, Răzvan Eremia a devenit un om de afaceri de succes.

La început cei doi nu s-au afișat împreună preferând să fie cât se poate de discreți. Acum însă nu se mai feresc și postează o mulțime de fotografii și filmulețe din toate locurile unde pleacă în vacanță.

ADVERTISEMENT
Tags: