Life

Inna și-a făcut upgrade la sâni? Medicul vedetelor dezvăluie secretul decolteului artistei

Inna pare că și-a făcut o intervenție la nivelul sânilor iar medicul vedetelor, Victor Schwartz ne spune exact la ce intervenții ar fi putut apela vedeta, care arată demențial
25.01.2024 | 15:20
Inna sia facut upgrade la sani Medicul vedetelor dezvaluie secretul decolteului artistei
Inna și-a mărit bustul? Medicul Victor Schwartz dă verdictul
ADVERTISEMENT

Inna a agitat din nou apele în mediul online. De data aceasta vedetele principale au fost chiar sânii artistei, pe care și i-a etalat în toată frumusețea în ultimele fotografii postate. Medicul vedetelor, Victor Schwartz a făcut declarații în exclusivitate pentru FANATIK și a elucidat misterul. Are sau nu Inna vreo intervenție la nivelul sânilor?

Inna, cu silicoane sau fără? Victor Schwartz dă verdictul: “Cu siguranță are o intervenție la sâni”

De multe ori au existat întrebări referitoare la intervențiile chirurgicale la care ar fi apelat celebra artistă. În ultimele poze postate de Inna pe rețelele de socializare, apare cu niște sâni care au stârnit un val de întrebări. Esteticianul vedetelor a analizat în detaliu fotografiile și ne-a spus care este adevărul.

ADVERTISEMENT

“În unele fotografii sânii Innei par mai naturali, iar în altele par puși. Mai există o variantă, e posibil să se fi îngrășat puțin, însă conturul oricum pare prea rotunjit. Este posibil să își fi făcut un lifting la nivelul sânilor cu implant sau fără implant. Însă o intervenție cu siguranță și-a făcut.

Asta pentru că înainte avea sânii mai lăsați, nu erau atât de ridicați. Deci cu siguranță ceva și-a făcut la sâni, pentru că mi se pare că înainte erau și mai mici. Iar dacă a luat în greutate, nu putea să aibă sânii și plini, rotunzi și ridicați. Nu există varianta aceasta”, a declarat medicul estetician Victor Schwartz pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cum poți afla dacă cineva are o intervenție de mărire a sânilor: “Ne uităm în partea de sus, dacă este bombat”

Medicul Victor Schwartz ne-a explicat pe înțelesul tuturor cum putem să ne dăm seama dacă cineva a apelat la o intervenție de mărire a sânilor. Am aflat care sunt detaliile care pot da de gol o persoană care și-a mărit bustul, dar și care sunt cele mai naturale intervenții care pot fi făcute.

“Cea mai naturală intervenție poate fi cea cu un implant micuț, rotund, cu aspect natural. Se poate face și o ridicare de sâni fără implant, dacă avem cu ce să lucrăm. Asta dacă este destul țesut natural, dacă este un sân destul de bine dezvoltat, se poate ridica și pare foarte natural.

ADVERTISEMENT

Sunt unele detalii la care putem fi atenți atunci când vrem să aflăm dacă o persoană are sau nu implanturi mamare. În primul rând ne uităm în partea de sus a sânului, dacă este mai bombat. Poate fi și anatomic, iar în cazul acela nu prea se vede, decât din lateral”, a mai adăugat Victor Schwartz.

Detaliul care a dat-o de gol pe Inna: “Nu vezi pe cineva cu sâni naturali care să aibă acest efect”

În concluzie, părerea specialistului este că Inna ar fi apelat la o intervenție de lifting sau mărire a bustului. Bruneta nu a recunoscut deocamdată acest lucru, însă fotografiile postate o cam dau de gol. În orice caz, îndrăgita artistă are cu ce se lăuda, pe lângă vocea inconfundabilă. Iar fanii sunt extrem de încântați la vederea fotografiilor incendiare postate de vedetă.

ADVERTISEMENT

“Dacă se face intervenția cum trebuie, nu o să-și dea nimeni seama, dar la majoritatea se vede imediat, în special în lateral. Pentru că bombează, iar un sân natural nu face niciodată asta. Nu o să vezi niciodată pe cineva cu sâni naturali care să aibă acest efect, așa cum e și în cazul Innei.

Cu certitudine îți poți da seama la fața locului despre ce este vorba, din poze e puțin mai dificil. Cât despre cicatrici, cea mai întâlnită este cea în șanțul sub-mamar, pentru a fi o cicatrice cât mai puțin vizibilă. Aceste cicatrici nu se văd decât dacă persoana respectivă stă pe spate, iar atunci poate fi vizibilă sub sân. Cicatricea este oricum micuță, are între 4 și 6 centimetri”, a mai spus medicul Victor Schwartz pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT