Fotbal international

Înregistrare incredibilă imediat după dispariția lui Maradona: “Grasul a murit”. Audio

01.02.2021 | 09:22
Inregistrare incredibila imediat dupa disparitia lui Maradona Grasul a murit Audio
ADVERTISEMENT

Diego Maradona s-a stins pe data de 25 noiembrie 2020, însă rămân o mulțime de controverse după decesul său. Presa din Argentina a pus mâna pe o înregistrare cu un dialog incredibil între doctorii fostului fotbalist. 

Cauza morții a fost un stop cardiorespirator, însă pe măsură ce ancheta evoluează, ies la iveală o serie de afecțiuni foarte grave de care fotbalistul suferea, dar și infracțiuni privind falsificarea semnăturii lui Diego Maradona.

ADVERTISEMENT

Înregistrare incredibilă imediat după dispariția lui Maradona: “Grasul a murit”

Într-o înregistrare publicată de argentinienii de la Infobae, doctorii lui Diego Maradona vorbesc despre moartea acestuia chiar în ziua în care s-a stins, Leopoldo Luque spunând într-o conversație cu un prieten: “Grasul a murit”:

„Taci Agustina, am făcut tot ce am putut. Familia era conștientă de situația lui, știau că e un pacient dificil. Singurul lucru pe care ți-l cer este să mă anunți în cazul în care se enervează și să îmi spui cum se prezintă”, îi spune Luque psihiatrului lui Maradona, la câteva minute după deces.

ADVERTISEMENT

Imediat după conversația cu psihiatrul, Leopoldo Luque, discută cu un prieten: „Grasul a murit! Se pare că a intrat în stop cardiac. Mă duc spre casa lui”.

VEZI VIDEO: 

Antidepresive, descoperite în corpul lui Diego Maradona!

Medicul personal al lui Diego Maradona, Leopoldo Luque, este acuzat că a falsificat semnătura fostului star pentru a obține copii ale documentelor sale medicale, susțin procurorii din Argentina.

ADVERTISEMENT

Infracțiunea ar fi avut loc în luna septembrie, înainte de operația la cap, care avea să ducă la dispariția fostului fotbalist. Luque a fost dat în vileag de experții grafologi chemați să examineze documnetele confiscate.

În corpul lui Diego Maradona au fost descoperite urme de medicamente antidepresive, precum Venlafaxină sau Quetipină, pastile care utilizează în tratamentul tulburărilor psihiatrice de tip bipolar.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona a murit pe data de 25 noiembrie 2020 la domiciliul său, în Buenos Aires. Cauza morții a fost un stop cardiorespirator, însă decesul este în continuare înconjurat de mai multe controverse.

ADVERTISEMENT