News

Instalatorul prădător. Chemat să repare centrala unei tinere a încercat să o violeze pe aceasta și a tâlhărit-o

Incident grav în județul Gorj, acolo unde un instalator este acuzat de o tânără că a încercat să o violeze. Bărbatul fusese chemat să-i repare centrala.
01.04.2024 | 12:33
Instalatorul pradator Chemat sa repare centrala unei tinere a incercat sa o violeze pe aceasta si a talharito
Un bărbat chemat să repare centrala unei tinere a încercat să o violeze și să o tâlhărească. Sursa foto (ilustrativ): Facebook / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chemat la casa unei tinere pentru a-i repara centrala termică, un bărbat de 63 de ani a încercat să o violeze pe locatară. În urma acestei presupuse agresiuni, individul a fost reținut.

Un bărbat chemat să repare centrala unei tinere a încercat să o violeze și să o tâlhărească

Incidentul din județul Gorj a fost consemnat în Motru. Duminică, 31 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați prin apel la 112 de o femeie, despre faptul că fiica sa de 32 ani, din localitate, ar fi fost violată de un bărbat. Acesta efectua lucrări la centrala termică.

ADVERTISEMENT

Cercetările demarate de oamenii legii au scos la iveală modul în care s-a comportat acest individ. Ajuns în casa tinerei de 32 de ani pentru a-i remedia unele probleme tehnice la centrală, suspectul a avut un comportament extrem de agresiv.

Conform poliției, acesta ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu femeia de 32 de ani, în locuința acesteia. Tânăra s-a opus, astfel că bătrânul a lovit-o cu palmele în zona feței și a corpului.

ADVERTISEMENT

În momentul în care femeia a încercat să sune la poliție, prin apelul de urgență 112, instalatorul agresor i-ar fi smuls telefonul mobil din mână. El a plecat imediat de la domiciliul persoanei vătămate.

”Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, despre faptul că fiica sa de 32 ani, din localitate ar fi fost violată de un bărbat, din localitate, care efectua lucrări la centrala termică.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat de 63 de ani ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu femeia de 32 de ani, în locuinţa acesteia şi, ca urmare a faptului că s-a opus, a lovit-o cu palmele în zona feţei şi a corpului.

Femeia ar fi încercat să solicite sprijinul poliţiştilor, prin apelul de urgenţă 112, însă bărbatul i-ar fi smuls telefonul mobil din mână, plecând de la domiciliul persoanei vătămate”, informează oficialii IPJ Gorj, conform Gorj Express.

ADVERTISEMENT

Instalatorul prădător a fost reținut

La scurt timp după tentativa de viol și tâlhărie, suspectul a fost prins. Tot duminică, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și tâlhărie.

ADVERTISEMENT
Tags: