Life

Instanța a luat o decizie de ultimă oră în cazul fraților Tate. Ce veste au primit Andrew și Tristan

Andrew și Tristan Tate au primit o veste neașteptată din partea autorităților din România. Ce se întâmplă acum cu cei doi milionari?
28.09.2023 | 23:30
Instanta a luat o decizie de ultima ora in cazul fratilor Tate Ce veste au primit Andrew si Tristan
Frații Tate au primit o veste excelentă. Sursa foto: colaj Fanatik/ captură YouTube
ADVERTISEMENT

Andrew și Tristan Tate au trecut printr-un an greu. Au petrecut șase luni în închisoare, iar au fost plasați în arest la domiciliu. Dar lucrurile merg înspre bine pentru ei. Autoritățile au luat o decizie de ultimă oră în cazul lor.

Frații Tate, vese excelentă din partea autorităților

Frații Tate au trecut prin momente dificile în ultimele luni. Au fost arestați în luna decembrie a anului trecut, au petrecut șase luni în închisoare, iar bunurile le-au fost confiscate.

ADVERTISEMENT

Totuși, se pare că pe strada lor începe să răsară soarele. Inițial, au ieșit din spatele gratiilor și au fost plasați în arest la domiciliu. Apoi, instanța a decis să-i pună sub control judiciar.

Acela a fost momentul în care Andrew și Tristan Tate și-au chemat toți prietenii acasă și au dat o petrecere de pomină, prin care să marcheze faptul că au libertate de mișcare și se pot deplasa oriunde în județtul Ilfov.

ADVERTISEMENT

Acum, autoritățile le-au dat o veste și mai bună. Măsura se modifică și deși sunt în continuare sub control judiciar, pot călători prin țară, atâta timp cât nu depășesc granițele.

„Limitarea deplasării sub măsura de control judiciar a fost modificată de la raza județului Ilfov la întreg teritoriul României”, au transmis judecătorii în urmă cu puțin timp, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Își vor mașinile înapoi

De altfel, în urmă cu două zile, Andrew și Tristan Tate au încercat să convingă instanța să le înapoieze mașinile confiscate la finalul anului trecut. Autoturismele de lux valorează câteva milioane de euro.

Pentru a afla dacă le recuperează, trebuie să aștepte până în noimebrie. Cu toate acestea, Tristan Tate a mărturisit că nu este dezamăgit, pentru că oricum își dorește să-și înnoiască parcul auto cu niște modele mai recente.

ADVERTISEMENT

„Nu o să iau măsuri legale împotriva statului român. Cred că România nu are așa mulți bani ca națiune și nu vreau să iau banii școlilor și spitalelor. Dar o să iau măsuri legale selectiv împotriva unor persoane. Mult persoane care mi-au greșit. Nu îmi pasă de ele (n.r. mașini), îmi voi cumpăra altele. Acelea sunt deja învechite”, a spus Tristan Tate, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT