Life

Insula ieftină care e la doi pași de țara noastră. Românii fug de frig și fac baie în ocean și în decembrie. „Ajung 1.000 de euro”

Insula care i-a cucerit iremediabil pe români. Nu ai nevoie de mulți bani pentru a te distra și pentru a admira peisaje spectaculoase
22.12.2023 | 14:04
Insula ieftina care e la doi pasi de tara noastra Romanii fug de frig si fac baie in ocean si in decembrie Ajung 1000 de euro
Insula care i-a cucerit iremediabil pe români Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Nu toți românii sunt adepții vacanțelor la munte atunci când sunt temperaturi cu minus în termometre. Sunt și persoane care preferă locațiile călduroase, iar mai nou, o insulă extrem de ieftină face ravagii în rândul românilor.

Insula care i-a cucerit iremediabil pe români

În ultima vreme, românii au început să își facă din ce în ce mai multe vacanțe pe tărâmuri însorite. Nici nu este de mirare, având în vedere că relaxarea pe unele insule este mai ieftină decât un weekend la Mamaia.

ADVERTISEMENT

De ceva timp, românii au descoperit o insulă spectaculoasă, unde aleg să își facă din ce în ce mai des vacanțele. Insula este foarte ieftină. În plus, nici nu este foarte departe de România.

Madeira, căci despre ea este vorba, este locația care atrage milioane de turiști în fiecare an. Cei care vor să se relaxeze, dar să se și scalde în apele calde, au la dispoziție numeroase variante de transport.

ADVERTISEMENT

Pe grupurile de Facebook dedicate vacanțelor organizate pe cont propriu, acolo unde s-a popularizat și Madeira, recomandările sunt dintre cele mai diverse. Însă, concluzia este aceeași. Te poți distra și cu bani puțini.

Cât de costă o escapadă în Madeira, în plin sezon estival

Tot pe Facebook, un internaut a povestit că o întreagă escapadă în Madeira l-a costat 1.500 de euro. În acest preț au fost incluse zborul și cazarea.

ADVERTISEMENT

O altă insulă la fel de populară și de vizitată de către români este Tenerife. Aici, distracția este la ea acasă, mai ales că foarte mulți tineri optează pentru vacanțele în Tenerife.

Ceea ce plasează Tenerifele în topul celor mai bune insule este raportul preț-calitate al serviciilor. Toți cei care au mers acolo au venit cu impresii foarte bune. Ba mai mult, au numai cu cuvinte de laudă la adresa serviciilor oferit.

ADVERTISEMENT

Mai mulți români care au ajung în Tenerife spun că mâncarea este delicioasă și foarte ieftină. Mai ales, comparativ cu alte destinații turistice. Ceea ce îi atrage pe români, potrivit sutelor de comentarii din mediul online, este faptul că aici se ajunge doar pe bază de buletin, fără a fi nevoie de pașaport.

Cei care nu vor să ajungă în Tenerife, trebuie să știe că o vacanță la fel de ieftină poate fi organizată și în Zanzibar. Dacă aveți noroc să prindeți bilete bune la preț, în jur de 1000 de euro sunt suficienți pentru o săptămână în Zanzibar.

ADVERTISEMENT
Tags: