Life

Unde s-a filmat sezonul 6 din Insula Iubirii. Locația este una specială

Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality show-ul de la Antena 1, a fost realizat într-un decor de vis, un peisaj de poveste care le va tăia răsuflarea telespectatorilor.
15.03.2022 | 21:00
Unde sa filmat sezonul 6 din Insula Iubirii Locatia este una speciala
Insula Iubirii, sezonul 6, locație de vis. Unde se filmează producția. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Sezonul cu numărul 6 al emisiunii moderate de Radu Vâlcan s-a filmat într-o locație specială. Imaginile de pe insula din Thailanda au apărut deja în mediul virtual și cu siguranță sunt pe placul celor 5 cupluri din show.

Insula Iubirii, sezonul 6, locație de vis. Unde se filmează producția

Insula Iubirii surprindere cele mai frumoase cadre pe Coconut Island, o insulă exotică care va rămâne specială pentru tot restul vieții pentru toți concurenții care s-au înscris pentru a-și testa relația de dragoste.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că ispitele de la Antena 1 nu sunt singurele care vor atrage atenția asupra lor, ci și peisajul spectaculos cu plaje cu nisip fin și apă cristalină. Provocările și locațiile se vor vedea pe micile ecrane în curând.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am început deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket.

ADVERTISEMENT

Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile”, spunea prezentatorul Radu Vâlcan cu urmă cu ceva vreme, notează spynews.ro.

Testul suprem al iubirii se dă în cel mai nou sezon de la Insula Iubirii, unul foarte așteptat de fanii reality show-ul. Internauții sunt nerăbdători să afle prin ce situații trec cuplurile pentru a-și păstra dragostea sau dacă cedează în fața ispitelor.

ADVERTISEMENT

Insula Iubirii, filmată într-o locație exclusivistă

Participanții au la dispoziție 15 zile la finalul cărora vor afla dacă sentimentele sunt mai puternice pentru celălalt sau dacă dragostea se pierde și relațiile se destramă.

„Concurenții sunt cazați în locuri exclusiviste, senzaționale, în compania ispitelor, care sunt mai multe ca niciodată. Este o surpriză totală pentru toată lumea”, a mai spus Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT