Sport

Întâlnire cu suporterii înainte de Universitatea Craiova – UTA Arad. Video

Fotbaliștii „alb-albaștrilor” și-au dat întâlnire cu suporterii la baza de pregătire din Lunca Jiului înainte de Universitatea Craiova - UTA Arad.
18.08.2023 | 15:05
Intalnire cu suporterii inainte de Universitatea Craiova  UTA Arad Video
Întâlnire cu suporterii înainte de Universitatea Craiova - UTA Arad. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Porțile bazei de pregătire „Ilie Balaci” din Lunca Jiului li s-au deschis celor mai mici dintre suporterii „alb-albaștrilor” înaintea partidei Universitatea Craiova – UTA Arad. Confruntarea dintre cele două formații este programată vineri, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Jucătorii oltenilor, întâlnire cu suporterii înainte de Universitatea Craiova – UTA Arad

Universitatea Craiova este invincibilă în primele cinci etape din SuperLiga, iar elevii lui Laurențiu Reghecampf trag tare să prelungească seria meciurilor fără înfrângere. Tehnicianul român are tot lotul la dispoziție, mai puţin Alex Mitriţă care va fi menajat. În schimb formația din Bănie după ce i-a primit înapoi la antrenamente pe David Lazar, Juraj Badelj și Elvir Koljic, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Laurențiu Reghecampf se antrenează de zori în baza de pregătire din Lunca Jiului pentru a ține pasul cu celelalte contracanditate la titlu din SuperLiga. După primele cinci etape din campionat, Universitatea Craiova are 11 puncte și este la o lungime în spatele celor de la FCSB, care mai au un meci de disputat din runda a cincea.

Universitatea Craiova revine pe stadionul „Ion Oblemenco” după succesul cu 4-1 în fața celor de la Poli Iași, iar oltenii speră la un public numeros pe arena din Bănie. Până la ora confruntării cu UTA Arad, jucătorii „alb-albaștrilor” au avut parte de o vizită surpriză din partea „leuților”.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii au fost luat cu asalt de micuții suporteri cu două zile înaintea partidei cu UTA Arad în baza de pregătire „Ilie Balaci”. „Leuții din Bănie” i-au reținut pe elevii lui Laurențiu Reghecampf de la ședințele de pregătire pentru poze și autografe.

Laurențiu Reghecampf mai așteaptă transferuri la Universitatea Craiova: „Dacă va exista o oportunitate să aducem un jucător, foarte bine”

Laurențiu Reghecampf așteaptă în continuare fotbaliști de top la Universitatea Craiova pentru a crește concurența din lotul „alb-albaștrilor”. Formația din Bănie i-a transferat pe Alex Mitriță și Jasmin Kurtic, ambele mutări fiind anunțate în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a dezvăluit că obiectivul Universității Craiova este titlul de campioană, iar oltenii vor lupta să rămână în partea de sus a clasamentului. Formația din Bănie este pe poziția secundă din SuperLiga, la doar un punct în spatele celor de la FCSB.

„Nu este ușor să joci împotriva noastră cu un om în minus și noi am profitat. Mitriță este un jucător important. A simțit o contractură în prima repriză, sper să nu fie ceva mai serios și să poată juca în meciul următor. Nu-i problema mea dacă e convocat la națională, noi trebuie doar să-i pregătim, selecționerul știe de ce are nevoie.

ADVERTISEMENT

Am spus că analizăm să vedem ce transferuri putem face, deocamdată suntem bine. Dacă va exista o oportunitate să aducem un jucător care să ridice nivelul, foarte bine. Obiectivul este același în fiecare an, vom lupta și vom încerca să rămânem acolo sus”, a declarat Laurențiu Reghecampf.


  • 1,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT