Life

Întâlnire de gradul zero între Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău! Foto exclusiv cu rivalele muzicii populare

Întâlnire de gradul zero între Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău! FANATIK a obținut fotografia despre care va vorbi toată lumea.
24.10.2023 | 16:30
Intalnire de gradul zero intre Georgiana Lobont si Vladuta Lupau Foto exclusiv cu rivalele muzicii populare
Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, față în față. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, față în față, după mult timp! Cele două artiste, cândva prietene, chiar nașă și fină, au avut o întâlnire de gradul zero, iar FANATIK are toate detaliile!

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, întâlnire de gradul zero după scandalul uriaș dintre cele două

FANATIK a obținut cea mai scandaloasă și controversată fotografie a momentului în showbiz-ul românesc! În imaginea pe care v-o prezentăm în exclusivitate sunt, de fapt, două subiecte care a umplut presa de cerneală în ultimele luni!

ADVERTISEMENT

Nu doar alăturarea dintre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău atrage atenția, căci în imagine apare o altă vedetă din lumea muzicii de petrecere care a șters pe jos cu câteva nume artistice sonore!

În fotografie e prezentă și Angela Rusu, la mică distanță de Vlăduța Lupău, despre care a făcut niște comentarii critice în emisiunea lui Măruță, și de Lorenna, cu care a avut un meci de împărțit din cauza unei melodii.

ADVERTISEMENT

Cu Lorenna, Angela Rusu a ajuns la un numitor comun în cele din urmă, cele două disputându-și piesa „Șogorițele”. Mai mult, Lorenna a explicat după afirmațiile scandaloase făcute la Măruță de Angela Rusu că s-a împăcat cu vedeta, ba chiar s-ar putea să scoată un remake al melodiei pe care s-au ciondănit.

Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău au ajuns la același eveniment, într-un platou de televiziune! Lobonț a strălucit într-o rochie mov, accesorizată, aparent, cu niște pietre prețioase, iar Vlăduța a optat pentru un look mai clasic, îmbrăcând o rochie roșie ca focul.

ADVERTISEMENT

Un foc pe care timpul l-a stins, se pare, mocnit între ea și Georgiana Lobonț, ai căror copii Vlăduța i-a nășit. E de notorietate ruptura dintre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, sălăjeanca dorind, de altfel, să nu îi mai fie asociat numele cu artista care rupe topurile în ultimii doi ani.

Vlăduța, în ipostaza de a o prezenta pe rivala ei, Georgiana

Vlăduța a cerut în repetate rânduri să nu i se mai pronunțe numele în același context în care e prezentă și Georgiana Lobonț, dar iată că timpul sau onorariul pe care l-ar fi primit de la postul de televiziune unde s-au aflat cele două a șters această doleanță. Acum, Vlăduța și Georgiana apar în aceeași poză! O adevărată minune, nu?

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiile obținute de FANATIK, chiar dacă artistele au ajuns în același platou TV, nu au schimbat prea multe vorbe. Răceala există în continuare între ele, însă cele două știu să se respecte atunci când nimeresc în același spațiu.

Practic, tăcerea poate fi cea mai bună armă diplomatică, așa că fiecare cântăreață își vede de prestația ei. În cazul de față, Vlăduța a fost prezentă nu doar ca muziciană, ci și-a intrat în rolul de prezentatoare tv. Veți descoperi peste ceva timp scopul și durata vizitei celor două în respectivul studio de televiziune.

Culmea, de fiecare dată când Lobonț a cântat îân platou, Vlăduța Lupău a ținut musai să iasă, scuza fiind că avea ”treabă” în culise și se întreținea cu alți artiști, dintre cei pe care îi suportă.

De la ce s-a certat urât Georgiana Lobonț cu Vlăduța Lupău, nașa copiilor ei

Conflictul dintre Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău a pornit, de altfel, tot de la niște melodii. Cele două lansaseră același colaj de melodii, iar de aici a început tărăboiul între artiste.

„Ea mi-a botezat copiii. Îmi vine să râd acum când aud. Mă deranjează. Mă doare că relația pe care am avut-o s-a stricat și a ajuns în acest prag de supărare și de dușmănie.

În momentul când a lansat exact aceleași piese de care vorbeam și eu, m-a deranjat și m-a întristat. Ziceam că sigur e ceva premeditat să pic prost în fața oamenilor, dar mi-a trecut.

Piesele nu sunt nici ale mele, nici ale ei, sunt ale marilor artiști. Fiecare dăm câte o interpretare unică. Sunt două piese care se regăsesc și în colajul ei și în colajul meu.

Ce să zic? Le-am pregătit de mult. Nu m-am așteptat la asta. Să le înmoi setea de curiozitate fanilor, le-am pus câteva versuri și oamenii știau deja”, spunea acum doi ani Georgiana Lobonț la Acces direct.

georgiana lobonț vlăduța lupău
Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, în aceeași încăpere. S-a ajuns la pace? Foto: FANATIK

Angela Rusu, critici la adresa Vlăduței

Cât despre Angela Rusu, amintim ce a spus despre Vlăduța Lupău inviată acum câteva luni la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Angela a spus despre soția fotbalistului Adi Rus că s-a ridicat pe melodiile altora.

„Îmi place foarte mult de Vlăduța, dar ce a făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile.

Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, spunea Angela Rusu.

ADVERTISEMENT