Sport

Întâlnire de gradul zero Meme Stoica – Mihai Rotaru la amicalul Craiovei din Antalya. Ce au discutat

Mihai Stoica și Mihai Rotaru s-au întâlnit în Antalya la meciul amical dintre Universitatea Craiova şi Slovacko. Ce au discutat cei doi.
14.01.2024 | 17:10
Intalnire de gradul zero Meme Stoica  Mihai Rotaru la amicalul Craiovei din Antalya Ce au discutat
Mihai Stoica și Mihai Rotaru, întâlnire de gradul zero în Antalya. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 3-1 meciul amical cu Lask Linz, disputat duminică dimineaţa, iar după amiază a venit rândul rivalilor de la Universitatea Craiova să joace în Antalya împotriva celor de la Slovacko.

Întâlnire de gradul zero Meme Stoica – Mihai Rotaru la amicalul Craiovei din Antalya

Reporterii FANATIK au surprins întâlnirea de gradul zero din Antalya dintre Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, şi Mihai Rotaru, finanţatorul principal al Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

Cei doi rivali s-au salutat şi îmbrăţişat, dar au avut şi un scurt dialog. Rotaru i-a transmis lui Meme că a venit să îşi vadă echipa la lucru, iar peste două săptămâni urmează să se întâlnească din nou, aluzie la meciul de campionat.

Mihai Stoica: “Ne întâlnim prea devreme”

Mihai Stoica i-a spus: “Ne întâlnim prea devreme”, adică la al doilea meci oficial din SuperLiga. În tur, FCSB a aplicat o corecţie serioasă celor de la Universitatea Craiova, 3-0, pe stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB, amicalul cu Lask Linz a fost singurul din acest stagiu de pregătire din Antalya. De altfel, roş-albaştrii au fost ultima echipă care s-a reunit, pe data de 8 ianuarie, când au şi plecat în stagiul de pregătire.

Universitatea Craiova a avut programate două meciuri amicale în acest stagiu de pregătire. Oltenii au remizat, scor 1-1, cu echipa din a patra ligă germană, FC Greifswalder. Amicalul cu Slovacko a fost ultimul din Antalya.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica şi Mihai Rotaru s-au întreţinut minute bune şi în pauza meciului dintre Universitatea Craiova şi Slovacko, aşa cum se vede pe imaginile surprinse de reporterii FANATIK prezenţi la meci.

Mihai Rotaru şi Mihai Stoica stau de vorbă în pauza meciului. Sursa: Fanatik
Mihai Rotaru şi Mihai Stoica stau de vorbă în pauza meciului. Sursa: Fanatik

Program dificil pentru FCSB şi Universitatea Craiova

Oltenii vor avea un program de foc la reluarea SuperLigii. Universitatea Craiova joacă împotriva celor de la Farul, FCSB şi Sepsi, în primele trei etape ale lunii ianuarie, program similar cu cel al roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Charalambous va evolua cu UTA Arad, Universitatea Craiova şi Farul Constanţa. FCSB are 10 puncte avans faţă de Universitatea Craiova la începutul anului 2024, graţie unui parcurs foarte bun în 2023.

Sunt şanse mari ca cele două formaţii să se întâlnească şi în play-off, acolo unde se vor juca meciurile decisive pentru titlul de campioană. FCSB caută primul titlu după o pauză de nouă ani, în timp ce Rotaru speră la primul campionat câştigat de la reînfiinţarea echipei.

  • 28 ianuarie e data când se va disputa pe „Oblemenco” derby-ul Universitatea Craiova – FCSB
ADVERTISEMENT
1,50 este cota BETANO pentru „1 solist” la FCSB - UTA Arad