Fotbal intern

Întâlnire decisivă Stoica – Bogdan Planic. Sârbul l-a refuzat şi pe MM şi pleacă de la FCSB. Update Exclusiv

20.06.2020 | 11:31
Intalnire decisiva Stoica  Bogdan Planic Sarbul la refuzat si pe MM si pleaca de la FCSB Update Exclusiv
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic vrea să-și rezilieze unilateral contractul cu FCSB, fiind nemulțumit de faptul că a fost băgat în șomaj tehnic, în perioada în care fotbalul din România a fost „paralizat” de pandemia de coronavirus.

UPDATE, 20 iunie, 11:32 /După discuţiile de vineri seară, Bogdan Planic l-a refuzat pe Stoica şi va pleca de la FCSB. De altfel, fundaşul de 28 de ani a dorit să se întâlnească doar cu MM, refuzând să stea de vorbă cu vreun alt oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că MM Stoica, oficialul „roș-albaștrilor”, va avea o întâlnire decisivă în această seară cu fundașul sârb pentru a încerca să-l convingă să rămână până la finalul sezonului.

Bogdan Planic își cere toate restanțele salariale, fiind neplătit de două luni și jumătate. De altfel, fundaşul sârb este unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

Întâlnire decisivă între MM Stoica și Bogdan Planic

Bogdan Planic vrea să-și rezilieze contractul cu FCSB, conform prosport.ro, din cauza problemelor financiare pe care le-a întâmpinat în ultima vreme, el fiind băgat în șomaj tehnic după ce a refuzat să-și micșoreze salariul.

FANATIK a aflat că MM Stoica a stabilit o întâlnire decisivă cu fundașul sârb, în care va încerca să-l facă să rămână la vicecampioana României până în vară, urmând să plece pentru o sumă modică.

ADVERTISEMENT

Planic a jucat la FCSB în ultimele trei sezoane și are 28 de ani, motiv pentru care poate apela la un „gentleman’s agreement” de la FIFA, ceea ce înseamnă că ar trebui să-și plătească ultimul an de contract pentru a putea să plece de la echipă.

Amenințările lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a înfuriat după decizia lui Bogdan Planic și îl amenință că s-ar putea să plătească în viitor: „Bogdan Planic nu a mai venit la antrenament și ne-a anunțat că vrea rezilierea contractului unilateral.

ADVERTISEMENT

Eu i-am transmis că nu-l țin cu forța, legat de gard, poate să se ducă unde vrea, dar îl avertizez că această plecare s-ar putea să-l coste zece milioane de euro”.

„Să se uite bine pe contract, că eu mă gândesc serios să-l dau în judecată. Însă, vă repet, nu-l pot ține legat cu sfoara de gardul de la baza din Berceni”, a mai spus Gigi Becali.

În actualul sezon, Bogdan Planic a jucat 30 de meciuri pentru FCSB, reușind să ofere o pasă de gol.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,69 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: