Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întăriri pentru Rapid: “Este asemănător cu Dugandzic! Intră când e pregătit”

Cristiano Bergodi a anunțat noi întăriri la Rapid. Antrenorul italian a vorbit despre noul atacant din Giulești care este asemănător cu Marko Dugandzic.
14.10.2023 | 19:10
Intariri pentru Rapid Este asemanator cu Dugandzic Intra cand e pregatit
Cristiano Bergodi a anunțat întăriri la Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a intrat cu moralul ridicat în pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Giuleștenii s-au impus pe teren propriu, scor 3-2 cu Poli Iași în etapa a 12-a din SuperLiga și au ajuns la 8 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Cristiano Bergodi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre Kevin Soni, înlocuitorul lui Dugandzic la Rapid. Un om de care va fi mare nevoie, mai ales după accidentarea serioasă a lui Rrahmani, despre care a scris FANATIK.

Întăriri pentru Rapid: “Un jucător foarte bun!”

Rapid a luat instantaneu măsuri după plecarea lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită, la Al-Tai, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Giuleștenii l-au transferat pe Kevin Soni care a venit la echipă din postura de jucător liber de contract. Atacantul camerunez nu a apucat să debuteze în tricoul „alb-vișiniu” din cauza lipsei de pregătire fizică.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 25 de ani, Kevin Soni a fost în premieră în lotul Rapidului la meciul cu Poli Iași, însă a rămas pe bancă. Cristiano Bergodi a anunțat că atacantul va fi testat la meciurile amicale ale Rapidului care vor avea loc în pauza precedată de meciurile echipelor naționale.

„Vom vedea (n.r. când începe treaba Soni?). În această săptămână de pauză vom face amicale, va juca și el. Eu l-am adus pe bancă. El nu a venit pregătit și după s-a accidentat din păcate. Dacă aș fi avut nevoie cu Iași, 15-20 de minute, l-aș fi băgat pe teren”, a declarat Cristiano Bergodi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Este asemănător cu Dugandzic! Intră când e pregătit”

Cristiano Bergodi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Kevin Soni. Antrenorul italian a remarcat forța fizică a atacantului pe care l-a asemănat cu Marko Dugadzic, fostul golgheter din Giulești.

Nu mi s-a părut momentul potrivit pentru că eram în dificultate (n.r. cu Poli Iași). Este un jucător puternic, un stângaci foarte bun, dar din punct de vedere fizic nu era pregătit. Nu era ușor.

ADVERTISEMENT

Este puternic, protejează mingea, trage foarte bine la poartă. Este un jucător foarte bun. Când revine fizic, sigur va juca și el. Da.

E un fel de Dugandzic. E stângaci la fel ca el. E un jucător foarte bun care poate fi de folos pentru noi, dar când va fi pregătit”, au fost cuvintele lui Bergodi.

ADVERTISEMENT

Kevin Soni a jucat ultima oară în Grecia

Kevin Soni este cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt. Atacantul care are o apariție la naționala Camerunului a rămas liber de contract în vară după despărțirea de grecii de la Asteras Tripolis.

Fotbalistul a semnat un contract valabil pe două sezoane la Rapid și va purta tricoul cu numărul 93. De-a lungul carierei, Soni a mai îmbrăcat tricoul unor echipe, precum Bordeaux, Girona sau Adana Demirspor.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, ÎN DIRECT doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție a emisiunii se vede pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Cristiano Bergodi anunță întăriri la Rapid: „Este asemănător cu Dugandzic”

ADVERTISEMENT