Sport

Inter Miami, înfrângere în finala US Open Cup. Când va reveni Leo Messi: „Nu ne-am asumat riscul”. Update

Leo Messi a ratat șansa de a câștiga al doilea trofeu cu Inter Miami. Starul argentinian a privit din tribune eșecul cu Houston Dynamo din finala US Open Cup.
28.09.2023 | 11:41
Inter Miami infrangere in finala US Open Cup Cand va reveni Leo Messi Nu neam asumat riscul Update
Leo Messi nu a putut să își ajute echipa în finala US Open Cup, din cauza unor probleme musculare. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
28-09-2023
08:46

Când va reveni Leo Messi. Anunțul lui Gerardo Martino

Leo Messi a urmărit din tribune finala US Open Cup pierdută de Inter Miami, scor 1-2 cu Houston Dynamo. Antrenorul argentinian, Gerardo Martino, a oferit la finalul meciului detalii despre accidentarea septuplului Balon de Aur. 

Gerardo Martino nu a putut să-și asume riscul de a-l introduce nici pentru câteva minute pe Messi în finala cu Houston Dynamo. Totodată, tehnicianul a anunțat că Messi va reveni pe teren înainte de finalul sezonului. În SUA, sezonul regulat din MLS se încheie spre finalul lunii octombrie. 

„E clar că Messi nu putea să joace, nici măcar pentru câteva minute. Am sperat până în ultima clipă, dar nu ne-am putut asuma riscul. 

„Va reveni înainte de sfârșitul sezonului. Prezența lui în teren va fi decisă de la meci la meci în funcție de feedback-ul pe care-l vom primi de la staff-ul medical”, a declarat Gerardo Martino. 

Cel mai așteptat moment al finalei US Open Cup a fost anunțarea echipelor de start. Și în cele din urmă a fost dezamăgire mare pentru fanii lui Inter Miami și toți cei care veniseră pe stadionul din Fort Lauderdale, Florida.

Leo Messi și Jordi Alba, doar în tribune la finala US Open Cup, pierdută de Inter Miami în Fort Luaderdale, Florida

Leo Messi nu a fost în teren, ci a luat loc în tribune pentru partida dintre Inter Miami și Houston Dynamo, finala US Open Cup. A lipsit și Jordi Alba, iar Sergio Busquets a fost singurul fost jucător al Barcelonei în teren.

ADVERTISEMENT

Iar Houston Dynamo a profitat imediat de ascendentul moral, în absența lui Leo Messi. Formația din Texas a trecut în avantaj încă din minutul 24, după golul marcat de Dorsey. Și a mai punctat apoi și prin Bassi, din lovitură de pedeapsă, minutul 33.

Inter Miami a presat în repriza a doua, iar echipa lui Gerardo Martino a fost răsplătită doar cu un gol de onoare. Martinez a înscris în minutul 90+2, dar era prea târziu pentru a schimba numele învingătoarei.

ADVERTISEMENT

Leo Messi rămâne cu un singur trofeu câștigat în SUA, Leagues Cup, obținut în luna august

Houston Dynamo a câștigat US Open Cup, în vreme ce Leo Messi rămâne cu un singur trofeu în SUA, Leagues Cup, obținut în august. Este, de altfel, primul trofeu din istoria clubului Inter Miami.

Leo Messi este așteptat să revină pe teren în următoarea partidă a celor de la Inter Miami, în MLS. Pe 1 octombrie, formația din Florida primește vizita celor de la New York City.

ADVERTISEMENT

Este o partidă crucială în lupta pentru calificarea în faza play-off din MLS. New York City ocupă chiar locul 9, pe care îl țintește Inter Miami pentru calificarea în play-off. Oaspeții vin cu un avans de cinci puncte, dar și două meciuri mai mult jucate. Astfel că o victorie în partida de duminică ar face-o pe Inter Miami favorită la un loc de play-off.

Programul lui Inter Miami în ultimele 5 partide din sezonul regular din MLS

  • New York City (a)
  • Chicago Fire (d)
  • Cincinnati (a)
  • Charlotte (a)
  • Charlotte (d)

Cum arată lupta pentru calificarea în play-off pentru Inter Miami

  • 8. Montreal 37 puncte / 30 meciuri jucate
  • 9. New York City 37 / 31
  • 10. DC United 36 / 31
  • 11. New York Red Bulls 34 / 30
  • 12. Chicago Fire 34 / 30
  • 13. Charlotte 33 / 29
  • 14. Inter Miami 32 / 29
ADVERTISEMENT

Locurile 8 și 9 joacă un baraj pentru calificarea în sferturile de finală din faza play-off, unde primele 7 clasate merg direct. Locul 7, Nashville, are 44 de puncte, deci nu mai poate fi o țintă pentru Inter Miami.

Cotă NETBET pentru Inter Miami: 1,91 este cota pentru „1 solist” la meciul Inter Miami – New York City

ADVERTISEMENT
Tags: