Sport

Inter Miami nu a bătut-o nici pe Newell’s Old Boys. Cât a jucat Lionel Messi și cum s-a descurcat

Inter Miami - Newell's Old Boys 1-1, în ultimul amical al formației din Florida înainte de startul în MLS. Leo Messi a fost titular și a stat 60 de minute pe teren.
16.02.2024 | 09:58
Inter Miami nu a batuto nici pe Newells Old Boys Cat a jucat Lionel Messi si cum sa descurcat
Lionel Messi nu a avut cel mai bun start în 2024, dar speră că va începe să marcheze în meciurile oficiale. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leo Messi s-a recuperat după problemele la mușchii adductori, acuzate în turneul din Asia, și a fost titular în partida cu Newell’s Old Boys. Chiar formația la care și-a făcut junioratul. Suarez și Alba au fost și ei titulari, iar Busquets nu a fost în lotul pentru această partidă.

Lionel Messi și Luis Suarez, 60 de minute pe teren în Inter Miami – Newell’s Old Boys 1-1. Puține realizări într-o oră de joc

Lionel Messi și Luis Suarez au jucat până în minutul 60, cu puține momente în care au fost aproape de gol. Messi a avut cea mai bună acțiune în minutul 30, când a pătruns spre poarta adversă, dar a șutat pe lângă poartă. În minutul 38 avea să treacă din nou aproape de gol, cu o lovitură liberă de la 25 de metri. În fine, ultima acțiune a lui Messi a fost în minutul 58, tot un șut pe lângă poartă.

ADVERTISEMENT

Inter Miami avea să deschidă scorul în minutul 64, prin Shanyder Borgelin, după o lovitură de colț. Scorul final a fost stabilit de Franco Diaz, în minutul 83, la o gravă eroare în defensiva celor de la Inter Miami. Astfel, formația din MLS rămâne cu o singură victorie în amicalele disputate în 2024.

  • El Salvador – Inter Miami 0-0
  • FC Dallas – Inter Miami 1-0
  • Al Hilal – Inter Miami 4-3
  • Al Nassr – Inter Miami 6-0
  • Hong Kong – Inter Miami 1-4
  • Vissel Kobe – Inter Miami 0-0 (4-3 după lovituri de departajare)
  • Inter Miami – Newell’s Old Boys 1-1
ADVERTISEMENT

Inter Miami va juca primul meci oficial pe 22 februarie, contra celor de la Real Salt Lake, în startul MLS

Inter Miami va juca primul meci oficial din 2024 pe 22 februarie, ora 3:00 în România, în deschiderea MLS. Va înfrunta pe propriul teren pe Real Salt Lake. Pentru ca pe 26 februarie să se deplaseze la Los Angeles pentru partida cu Galaxy.

Luis Suarez, care a împlinit 37 de ani în luna ianuarie, a anunțat că Inter Miami va fi ultimul capitol din cariera de jucător profesionist. Cel mai probabil se va retrage chiar la finalul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, 2024 se anunță un an foarte aglomerat pentru Inter Miami, care are mari ambiții să acceadă în faza play-off din MLS. De asemenea, echipa lui Messi și Suarez va juca și în CONCACAF Champions Cup, competiție în care va debuta pe 7 martie.

2024, an cu foarte multe competiții pentru Inter Miami: MLS, CONCACAF Champions Cup, US Open Cup și Leagues Cup

În CONCACAF Champions Cup, Inter Miami va înfrunta câștigătoarea dintre Moca FC, campioana din Republica Dominicană, și Nashville SC, calificată din postura de finalistă în Leagues Cup. Chiar competiția câștigată de Inter Miami în vară.

ADVERTISEMENT

Apoi, în luna martie, Inter Miami va juca și primele meciuri în US Open Cup, unde este calificată direct în faza 16-imilor. În fine, la finalul lui iulie este programat ca formația din Florida să debuteze și în Leagues Cup 2024, competiție pe care a câștigat-o în 2023.

ADVERTISEMENT
Tags: