Sport

Inter – Juventus 1-0 în etapa 23 din Serie A! Milanezii au câștigat “Derby D’Italia” și au avans în lupta la titlu

Inter a câștigat "Derby D'Italia" în fața celor de la Juventus, scor 1-0. Milanezii au luat avans în lupta la titlu după cele trei puncte aduse de autogolul lui Gatti.
04.02.2024 | 22:12
Inter  Juventus 10 in etapa 23 din Serie A Milanezii au castigat Derby DItalia si au avans in lupta la titlu
Inter a câștigat "Derby D'Italia" în fața celor de la Juventus, scor 1-0. Milanezii au luat avans în lupta la titlu după cele trei puncte aduse de autogolul lui Gatti.
ADVERTISEMENT
04-02-2024
18:56

Inter Milano - Juventus 1-0 (Gatti AG 37)

Min. 90+7: Final de meci!

Min. 88: Ocazie uriașă! Arnautovic primește o centrare din lateral, pune latul, însă ratează incredibil din fața porții. Atacantul putea să închidă meciul de pe Giuseppe Meazza.

Min. 37: GOOOL Inter! Barella centrează în careu, iar Thuram împinge mingea cu capul. Balonul ajunge în poartă după ce îl atinge pe Gatti, astfel jucătorul lui Juventus dă un autogol.

Min. 25: Ocazie uriașă pentru Inter. Milanezii au fost aproape să deschidă scorul prin Thuram, dar Bremen intervine perfect și blochează șutul francezului.

Min. 1: Start de meci!


Inter Milano - Juventus, echipe de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Inter Milano – Juventus, echipe de start. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Meciul Inter – Juventus are loc duminică, 4 februarie, începând cu ora 21:45, în cadrul etapei a 23-a din Serie A. Deși nu este vorba despre o partidă dintre două echipe din același oraș meciul merită apelativul de derby al campionatului, deoarece pe teren vor fi liderul Inter, 54 puncte și urmăritoarea sa din Torino, la numai o lungime în urmă.

Unde se joacă meciul Inter – Juventus

Întâlnirea Inter – Juventus se dispută duminică, 4 februarie, de la ora 21:45 pe unicul stadion din lume care are două denumiri, găzduind aici partidele lui AC Milan sub denumirea de San Siro și de Giuseppe Meazza pentru Inter. Așadar stadionul Giuseppe Meazza va fi arhiplin, biletele s-au epuizat de aproape două luni și un bilet la negru sare de o mie de euro.

ADVERTISEMENT

Va fi și stare de asediu la Milano în această zi, cu interzicerea comercializării băuturilor alcoolice, cu mai multe filtre ale carabinierilor în apropiere de stadion, pentru că relația dintre cele două tifoserii este una proastă și din acest motiv primarul orașului Milano a cerut suplimentarea masivă a forțelor de ordine.

Cine transmite la TV partida Inter – Juventus

Partida Inter – Juventus se joacă duminică, 4 februarie, de la ora 21:45 pe stadionul Giusepe Meazza din Milano, în etapa a 23-a din Serie A și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Milano duminică, 4 februiarie, va fi un cer noros pe tot parcursul zilei, dar cu toate acesta șansele ca să plouă sunt foarte reduse, sub 10 la sută, așa încât spectatorii vor fi feriți de precipitații. Va fi cald, în jur de 13 grade, iar seara la ora 21:45 vor mai rămâne în jur de 7-8 grade. Maresca va fi arbitrul acestui meci foarte important pentru titlu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Inter – Juventus

Simone Inzaghi are o singură absență înaintea acestui meci, fundașul Cuadrado, ani de zile jucătorul lui Juventus, transferat în acest sezon la Inter. În rest liderul are toți jucătorii valizi și este gatra de examenul care poate să certifice dacă echipa este cu adevărat principala favorită la câștigarea lo scudetto.

ADVERTISEMENT

Massimiliano Allegri nu e la fel de relaxat. Are doi jucători suspendați pe termen lung, Faggioli, pentru implicare în pariuri și Pogba pentru dopaj iar vârful Milik a luat cartonaș roșu etapa trecută și va sta două partide. Nu pot evolua din motive medicale Djalo, De Sciglio și Kean, cel care a ratat un transfer în Turcia în ultimul moment.

Cote la pariuri la jocul Inter – Juventus

Pentru casele de pariuri parcursul foarte sigur al celor de la Inter, care recent au câștigat și Supercupa Italiei, echipa milaneză pleacă din pole position la o cotă care sugerează acest teoretic avantaj, adică 1,80. Juventus a primit o cotă mare, 3,70 pentru a ieși ea învingătoare și a schimba liderul. Șansă dublă X2 are cotă de 1,55 iar un gol torinez ajunge la cota 1,35.

ADVERTISEMENT

Acesta este meciul cu numărul 251 din istorie între cele două echipe, bilanțul fiind de 112 succese Juventus, 76 Inter și și 62 de jocuri s-au terminat nedecis. Juventus este și echipa care a câștigat mai multe trofee interne și internaționale, Inter având o perioadă excelentă între anii 2006 și 2010, după celebrul caz Calciopoli, care a dus inclusiv la retrogradarea disciplinară a lui Juve.

ADVERTISEMENT