News

Interlopul Robert Yoc din București, arestat după ce și-a împușcat vărul. Îl bănuia că are o aventură cu soția sa

Robert Yoc, un cunoscut interlop din București, a fost arestat preventiv după ce a tras cu un pistol cu bile într-un văr de-al său.
11.02.2024 | 12:59
Interlopul Robert Yoc din Bucuresti arestat dupa ce sia impuscat varul Il banuia ca are o aventura cu sotia sa
Interlopul Robert Yoc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Robert Yoc, porecla sub care este cunoscut un membru al lumii interlope din București, a fost arestat preventiv pentru lovire și alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce l-a împușcat în antebraț cu un pistol cu bile pe un văr de-al său, informează News.ro. Motivul este legat de bănuiala lui Yoc că soția sa și vărul lui ar fi fost amanți.

La data de 6 februarie 2024, Secţia 26 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, ar fi suferit o plagă prin împuşcare, în regiunea antebraţului, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 4.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, s-a stabilit că, în urma unor divergenţe verbale cu un bărbat, privind o presupusă relaţie extraconjugală cu soţia sa, acesta i-ar fi provocat o rană prin împuşcare, prin folosirea unui pistol cu bile de cauciuc”, a precizat Poliția Capitalei.

Polițiștii au venit la locul incidentului unde au găsit un bărbat rănit care a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, au fost puse în executare două mandate, unul de percheziție imobiliară și unul de aducere.

ADVERTISEMENT

Autorul agresiunii, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit de către polițiștii Secției 19 și adus la audieri, iar în timpul percheziției la domiciliul acestuia a fost găsit și pistolul cu bile cu care a tras în vărul său, pe care-l suspecta că are o aventură cu soția.

După ce procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore, Robert Yoc a fost adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia judecătorilor a fost luată cu ușurință ținând seama că agresorul era dinainte pus sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare susțin că incidentul a avut loc în bucătăria locuinței vărului primar, după o ceartă privind presupusa relația extraconjugală. Robert Yoc se afla deja sub control judiciar întrucât era suspect într-un dosar pentru tentativă de omor, ce a avut loc în 2021.

Pe numele său adevărat Robert Bușă, Yoc a fost un apropiat al clanului fraților Cămătaru cu care apoi s-a certat. Relația cu aceștia a degenerat până în punctul în care Robert Yoc i-a atacat pe frații Cămătaru chiar pe holurile Curții de Apel București. De altfel, dosarul de tentativă de omor din anul 2021 a fost deschis împotriva sa după ce l-a înjunghiat pe unul dintre apropiații fraților Cămătaru, Alexandru Stoica.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Robert Yoc a intrat cu o sabie la priveghiul celor trei copii ai săi, care au murit asfixiați cu fum într-unn incendiu. El se certase cu fosta sa soție care îl părăsise împreună cu cei trei copii. În urma incidentului, împotriva sa a fost emis un ordin de protecție.

ADVERTISEMENT