Life

Întrebarea pe care Florin Piersic nu vrea să o mai audă niciodată: ”Îmi vine să mă împușc”

Există o întrebare pe care Florin Piersic nu vrea să o mai audă vreodată. Artistul se simte deranjat de ea, ori de câte ori o primește.
06.04.2023 | 23:29
Intrebarea pe care Florin Piersic nu vrea sa o mai auda niciodata Imi vine sa ma impusc
Întrebarea pe care Florin Piersic nu vrea să o mai audă niciodată. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Piersic este de departe unul dintre cei mai mari actori din România. A jucat în numeroase filme de-a lungul carierei sale, iar toată lumea a auzit măcar odată numele său. Iată însă că timpul a trecut și sunt anumite lucruri care îl deranjează pe actor.

Întrebarea pe care Florin Piersic nu vrea să o mai audă niciodată

Florin Piersic a împlinit anul acesta 87 de ani, însă nu își rată deloc vârsta. Continuă să urce pe scenă, participă la spectacole și de asemenea este un om cât se poate de activ. Totuși, când vine vorba de viața personală, acesta preferă să fie cât se poate de discret.

ADVERTISEMENT

Sunt însă și lucruri despre care acesta nu vrea să mai discute. Să nu uităm că în general, Florin Piersic a fost și este un om cât se poate de sincer. Tocmai din acest motiv, acesta nu ratează nicio ocazie în a spune lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și de această dată când actorul a dezvăluit întrebarea pe care nu vrea să o mai audă niciodată.

Dacă mulți se laudă cu vârsta și cu experiența acumulată, iată că Florin Piersic nu vrea să vorbească despre aceste lucru. Actorul este extrem de deranjat de acel moment în care este întrebat câți ani are. În stilul său caracteristic, acesta a iezuit că îi vine să se ”împuște” când ajunge într-o astfel de ipostază.

ADVERTISEMENT

Nici urarea de ”La mulți ani” nu îi convine prea mult, având în vedere vârsta înaintată pe care o are. ”De câte ori vorbesc de vârstă, îmi vine să mă împușc, dar nu am gloanțe. Pe cuvântul meu.

Toți sunteți tineri, sunteți nemaipomeniți. Și gata, toți îmi spun ‘La mulți ani!’. Care ‘La mulți ani?’ La 80 și 100 de ani, cât am eu acuma, iar ‘La mulți ani?’ Care ‘La mulți ani?’.”, a spus Florin Piersic, în cadrul uni festival de film de la Brașov.

ADVERTISEMENT

Actorul și-a lansat prima și ultima sa carte

Printre altele, actorul a mai vorbit și despre modul în care a fost organizat festivalul. Florin Piersic susține că i-a lăudat pe organizatorii evenimentului, însă le-a confirmat faptul că anul viitor, acesta nu va mai fi prezent.  Pe de altă parte, el a ținut să îi încurajeze pe cei implicați și să le spună să facă lucrurile la fel de frumoase.

”Aseară, umbla de la o masă la alta, să ne întrebe dacă e bună mâncarea, dacă am mâncat… Bravo!  Să vă dea Dumnezeu sănătate, copii. Și anul viitor să mai faceți o sărbătoare fără mine. Pentru că eu nu o să fiu…”, a spus actrorul.

ADVERTISEMENT

Amintim că la finele anului trecut, Florin Piersic a lansat și prima sa carte. Actorul a dezvăluit atunci că aceasta va fi și ultima. Cu ajutorul ei, mulți îl pot cunoaște într-un mod diferit și pot afla o mare parte din întâmplările care au avut loc în viața sa.

ADVERTISEMENT