Life

Invazie de ploșnițe la un hotel din România. Patronul, disperat: „Nu reușesc să scap”

Invazie de ploșnițe la un hotel din România. Patronul este disperat să scape de aceste insecte și toate soluțiile folosite până acum nu au dat roade.
09.10.2023 | 16:32
Invazie de plosnite la un hotel din Romania Patronul disperat Nu reusesc sa scap
Invazie de ploșnițe la un hotel. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Invazie de ploșnițe la un hotel din România. Patronul este disperat și cere ajutorul după ce a încercat tot soiul de soluții fără succes.

Invazie de ploșnițe la un hotel

Patronul a povestit pe rețelele de socializare că a ajuns în culmea disperării din cauza invaziei de ploșnițe.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a povestit pe un grup de Facebook că în cei 20 de ani de experiență ai săi nu s-a confruntat niciodată cu o situație atât de dramatică ca acum.

Hotelierul a povestit care o cameră infestată cu ploșnițe de mai bine de o lună și indiferent de soluție nu a reușit să scape de ele.

ADVERTISEMENT

Acesta a povestit că a apelat la o firmă specializată și nici așa nu a scăpat. Hotelierul a povestit că a folosit 20 litri de soluție speciale pentru a scăpa de ploșnițe și a făcut chiar și un tun cu căldură de peste 60° de 10 ori.

Dar bărbatul nu a scăpat de ploșnițe nici cu soluții și nici cu căldura extremă. Chiar și firma specializată pentru deratizare nu a reușit să scape de ploșnițe. Așa că hotelierul a cerut sfatul altor persoane din domeniu în speranța că va putea găsi o soluție.

ADVERTISEMENT

„Sunt hotelier de 20 ani. Până acum am putut preveni infestarea cu ploșnițe de pat! De o lună am o cameră infestată (închisă) și nu reușesc să scap de ele.

Peste 20 litri de soluție specială contra lor. Tun de caldură cu care am făcut în cameră peste 60 grade mai bine de 10 ori a câte 2/3 ore. Firmă specializată de deratizare și tot nu reușesc să le eradichez! Ceva sfaturi mi-ar prinde bine”, a scris antreprenorul  pe grupul Hotelier în România.

ADVERTISEMENT

Ce au spus alți hotelieri care s-au confruntat cu ploșnițe

Sfatul cel mai comun primit de bărbat a fost că trebuie să scoată și să arunce toată mobila din cameră.

Aici nu este vorba numai de pat, saltea și noptiere, ci inclusiv de parchet pentru că ploșnițele pot face distrugeri chiar și acolo.

Unii au spus că aceste obiecte chiar ar trebui arse pentru că este posibil ca infestarea să se ducă mai departe și la alte persoane dacă sunt aruncate la gunoi pur și simplu.

„Nu mai aveți ce face! Trebuie schimbat tot mobilierul, mocheta, saltelele arse eventual și o mană de zugraveală nouă! Eu am pățit-o”, a comentat un alt membru al grupului.

ADVERTISEMENT