Fotbal intern

Investitorii spanioli nu renunță la Dinamo! Ibericii vor să ajungă la un acord cu Ionuț Negoiță

24.07.2020 | 15:40
Investitorii spanioli nu renunta la Dinamo Ibericii vor sa ajunga la un acord cu Ionut Negoita
ADVERTISEMENT

Telenovela vânzării lui Dinamo continuă, iar investitorii spanioli au anunțat din nou că vor să ajungă la un acord cu Ionuț Negoiță.

Din păcate pentru ei, Dinamo se confruntă cu probleme mult mai mari decât la început, în condițiile în care tot lotul „câinilor” se află în carantină din cauza pandemiei de coronavirus, iar clubul se află pe poziție retrogradabilă.

ADVERTISEMENT

„Câinii” ar putea fi înlocuiți de juniorii clubului, însă poate însemna dezastrul pentru formația pregătită de Gigi Mulțescu, care nici nu a apucat să debuteze pe banca tehnică.

Investitorii spanioli nu renunță la Dinamo

Investitorii spanioli continuă să insiste pentru vânzarea lui Dinamo și vor să ajungă la un acord cu Ionuț Negoiță, actualul patron al echipei, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții ibericilor care sunt cazați la hotelul lui Ionuț Negoiță au promis că vor mai vira 200.000 de euro în conturile clubului săptămâna viitoare.

Fanii lui Dinamo vor avea ultimul cuvânt de spus

Indiferent ce se va stabili între investitorii spanioli și Ionuț Negoiță, fanii lui Dinamo vor avea ultimul cuvânt de spus, având exclusivitate în negocierile purtate de club.

ADVERTISEMENT

Se poate și ca alți doi investitori să vină în România, printre care și Pablo Cortacero, omul de afaceri care vrea să cumpere clubul.

Ionuț Negoiță și-a anunțat plecarea de la Dinamo și a spus că fanii „câinilor” vor achiziționa și restul de procente din acțiunile clubului: „Suntem într-un agreement cu suporterii, în due diligence, care e în curs să se întâmple şi ar trebui într-o lună să se materializeze.

ADVERTISEMENT

Când am preluat echipa, mi-am dorit să fac o treabă foarte bună. Am crezut din tot sufletul că o sa reuşesc, dar n-a fost să fie. E o responsabilitate mare! Mulţi au impresia că e joacă de copii”.

„Chiar îmi doresc să vină altcineva să facă lucrurile mai bine. Înainte de toate sunt dinamovist şi îmi doresc ca Dinamo să ajungă cât mai sus. Chiar m-aş bucura foarte mult”, a mai spus actualul patron al lui Dinamo.

ADVERTISEMENT