Sport

Ioan Andone, întâlnire surpriză la Săftica cu Mircea Rednic și Iuliu Mureșan înainte de Dinamo – FC U Craiova. Exclusiv

FANATIK a aflat că Ioan Andone, Mircea Rednic și Iuliu Mureșan au avut o întâlnire la baza de pregătire de la Săftica înainte de meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948.
26.11.2021 | 14:04
Ioan Andone intalnire surpriza la Saftica cu Mircea Rednic si Iuliu Muresan inainte de Dinamo  FC U Craiova Exclusiv
FANATIK a aflat că Ioan Andone, Mircea Rednic și Iuliu Mureșan au avut o întâlnire la baza de pregătire de la Săftica înainte de meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioan Andone i-a luat apărarea lui Mircea Rednic și nu îl consideră deloc un antrenor depășit și are încredere că „Puriul” este cel mai potrivit pentru Dinamo în acest moment.

„Fălcosul” a dezvăluit că Nicolae Badea l-a sunat pentru a reveni la Dinamo ca antrenor secund alături de Mircea Rednic, însă a refuzat oferta.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone l-a încurajat pe fostul său coleg, Mircea Rednic, înainte de Dinamo – FC U Craiova 1948: „Un meci foarte greu!”

FANATIK a stat de vorbă cu fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, care a venit în vizită la Săftica înainte de antrenamentul „câinilor”. Dinamoviștii au mai avut parte de o surpriză la Săftica, unde a apărut la antrenament și Giani Kiriță.

„Echipa încă nu venise. Eu am vorbit cu Mircea și cu Iuliu Mureșan. Ne-am salutat, doar am lucrat și cu domnul președinte la CFR Cluj. Am trecut doar să îi văd și să mai vorbim de-ale noastre, de fotbal.

Mi-ar fi plăcut să văd un antrenament, să vorbesc cu câțiva jucători pe care i-am avut, pe Sorescu, pe Filip, mai sunt pe acolo, dar așa mi-e greu să vorbesc foarte multe”. – Ioan Andone în exclusivitate pentru FANATIK.

Ioan Andone a dezvăluit că nu l-a simțit pe Rednic îngrijorat de jocul echipei și de situația în clasament și îndeamnă la calm, pentru că jucătorii veniți mai au nevoie de timp: „Mircea Rednic nu e îngrijorat. Are nevoie de timp! Îi trebuie timp să muncească, să aducă toți jucătorii la același nivel de pregătire fizică. Nu se poate rezultate peste noapte!”.

ADVERTISEMENT

De ce are nevoie Dinamo pentru a urca în clasament: „ o pregătire unitară pe care să o conducă Rednic”

Din punctul său de vedere, jucătorii lui Dinamo vor arăta cu totul altfel după pauza de iarnă, când Rednic va avea la dispoziție timpul necesar pentru a îi pune pe picioare și să pregătească în liniște ultima parte a sezonului.

„Rednic are experiență mare, a câștigat campionate, e un antrenor foarte bun. Dar repet, trebuie timp pentru că jucătorii nu au făcut o pregătire unitară pe care să o conducă el și e foarte greu în situația asta.

ADVERTISEMENT

Din nefercire spun eu pentru ei au pierdut patru puncte mari fiind egalați în ultimul minut de UTA și Rapid. Cu patru puncte în plus altfel discutai și sunt convins că așa ar mai fi acumulat și alte puncte”. 

Andone e de părere că Dinamo va avea probleme în continuare în ultimele patru meciuri din acest an însă trebuie să încerce să scoată cât mai multe puncte, iar primul pas e meciul cu echipa lui Adrian Mititelu, pe care îl consideră însă unul foarte greu:

ADVERTISEMENT

„Va fi o misiune grea dar trebuie să scoată echipa până în iarnă când va avea o perioadă de pregătire. Acolo un antrenor cu experiență știe ce să ceară și să muncească și sigur se va vedea munca lui. Dar în situația de față e foarte greu. E un meci foarte greu și cu Craiova. Un meci foarte important”. – Ioan Andone

Ioan Andone explică ascensiunea Voluntariului: „Cred că vor juca în playoff!”

Fostul președinte al lui FC Voluntari consideră că pentru Dinamo era destul de greu să câștige pe terenul ilfovenilor, pe care îi consideră o candidată serioasă la playoff: „Cu Voluntari, Dinamo era foarte greu să câștige. Cum anul trecut a fost Clinceniul care a intrat în playoff, eu văd anul ăsta la fel Voluntariul.

Nu au făcut multe transferuri, iar cei trei care au venit sunt titulari și sunt foarte importanți pentru rezultatele echipei. Mă refer la Popa în poartă, la Adam Nemec și la Rață.

Rață e un jucător foarte bun și lui Popa îi prevăd un viitor frumos. Voluntariul face niște lucruri extraordinare și anul ăsta încet-încet dacă vor continua să joace la fel și să acumuleze puncte vor juca în playoff cu siguranță”, a declarat Ioan Andone în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT