Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ioan Andone, reacţie în scandalul descinderilor de la Rapid: “Nu îl văd pe Daniel Niculae cu pistoale şi mitraliere!”

Ioan Andone a discutat despre lupta grea din play-off, dar și despre scandalul de la Rapid. Legenda lui Dinamo are încredere că Daniel Niculae este nevinovat.
19.03.2024 | 08:00
Ioan Andone reactie in scandalul descinderilor de la Rapid Nu il vad pe Daniel Niculae cu pistoale si mitraliere
Ioan Andone, despre scandalul de la Rapid în care e implicat și Daniel Niculae. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În scandalul de la Rapid a fost implicat și Daniel Niculae, însă Ioan Andone nu crede că președintele giuleștenilor ar fi implicat în acest caz. Fostul antrenor al celor de la Dinamo și CFR Cluj a mai discutat și despre lupta grea care se dă pentru titlu.

Ioan Andone, reacţie în scandalul descinderilor de la Rapid: “Nu îl văd pe Daniel Niculae cu pistoale şi mitraliere!”

La FANATIK SUPERLIGA, Ioan Andone crede că Daniel Niculae nu ar trebui implicat în scandalul de la Rapid. Legenda lui Dinamo îl cunoaște foarte bine pe fostul atacant și susține că nu ar fi în stare de un așa comportament.

ADVERTISEMENT

“Daniel Niculae nu este tipul acela de om care să facă așa ceva. Eu sunt alături de el. Îl cunosc și eu foarte bine, îl știu și ca jucător și ca om. Nu cred că el a putut să intre cu pistoale, cu mitraliere. Nu cred.

Nu cred că un președinte de club, un fost jucător care a jucat în străinătate poate să facă așa ceva. Eu nu cred asta. Vom vedea cum decurg lucrurile”, a spus Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

“Campionatul se joacă”

Ioan Andone crede că lupta la titlu va fi destul de grea, chiar dacă FCSB are un avantaj de 4 puncte, 5 în cazul în care iese la egalitate cu una dintre celelalte rivale din play-off.

Legenda dinamoviștilor o vede și pe Rapid ca o contracandidată demnă de luat în seamă, însă Andone crede și că Farul poate să facă o surpriză și să încurce favoritele la titlu.

ADVERTISEMENT

“Dacă FCSB nu pierdea în derby-ul cu Rapid din ultima etapă a sezonului regular era destul de greu ca cineva să vină. Dar acum la 4 puncte se joacă campionatul. Și Gică Hagi poate să încurce pe mulți, pentru că vrea să joace în Europa. 

Eu cred că la Ovidiu dacă au o zi bună pot să încurce Rapidul. Cu toate că Rapid este într-o formă excepțională. Au arătat extraordinar la ultimul meci contra FCSB-ului. S-a văzut clar că nu are cum să câștige FCSB. Dacă știau să ducă meciul la egal era bine, pentru că era avantaj mare. Punctul acela era un avantaj mare. 

ADVERTISEMENT

Ca să câștigi trebuie să ai atitudine, trebuie să te dăruiești și să fii umil. Nu trebuie să fi cu nasul pe sus, iar ei au fost prea plini de ei. Contra Rapidului e greu. Dacă Gică nu prinde o zi bună, nu îl văd bine”, a declarat Ioan Andone, la FANATIK SUPERLIGA.

Are CFR Cluj șanse la titlu?

“CFR e oscilantă în evoluții și nu a existat concentrare. Au avut niște avantaje în meciurile trecute cu care puteau să fie mai aproape de FCSB decât Rapid. Dacă gestionau mai bine finalurile de meci erau mai sus. 

Au un lot prin care pot să emită pretenții la titlu. Sunt 10 meciuri și 30 de puncte puse în joc. Va fi foarte important ca atunci și când joci prost să iei un punct. Orice punct e important în lupta din play-off. Contează pentru toți. Oricine va gestiona aceste meciuri foarte bine va putea fi campioană”, a mai spus legenda lui Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA.

Ioan Andone la 64 ani! A sărbătorit ziua de naștere în direct la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT