Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, după ce Daniel Niculae a fost luat pe sus de mascaţi: „Parcă am văzut filmul Rambo 2! Acest băiat a făcut totul din dragoste pentru Rapid”

Horia Ivanovici îi ia apărarea lui Daniel Niculae, cercetat în dosarul torțelor împreună cu liderii suporterilor, dar îi transmite totodată și un mesaj președintelui de la Rapid.
15.03.2024 | 14:27
Horia Ivanovici dupa ce Daniel Niculae a fost luat pe sus de mascati Parca am vazut filmul Rambo 2 Acest baiat a facut totul din dragoste pentru Rapid
Horia Ivanovici despre implicarea lui Daniel Niculae in dosarul în care suporterii Rapidului sunt achetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul în care a fost implicat clubul Rapid în ultimele zile l-a avut în prim-plan și pe președintele Daniel Niculae. Acuzat de autorități pentru trafic de materiale pirotehnice și constituire de grup infracțional organizat, oficialul clubului giuleștean va fi cercetat în continuare în stare de libertate, în timp ce mai multți suporteri, în frunte cu Liviu Ungurean „Bocciu”, au fost reținuți pentru 30 de zile.

Horia Ivanovici despre acuzele aduse lui Daniel Niculae: „Parcă am fi în Rambo 2”

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a avut un discurs-manifest după arestările efectuate printre membrii galeriei Rapidului. Totodată, el îi ia apărarea și lui Daniel Niculae, considerând exagerat modul cum s-au comportat autoritățile în cazul acestuia.

ADVERTISEMENT

„Legat de Daniel Niculae… Când am citit și am văzut tot ce s-a întâmplat ieri, mi s-a părut că retrăiesc filmul Rambo 2. Mi s-a părut că Daniel Niculae este un fel de Rambo, știți filmul… Când vine el din război și când îl arestează polițiștii într-un mic orășel, că nu-l plăceau. Și toate resursele din acel mic orășel american se duc împotriva bietului om care se întorsese de la război, și care, știți cum e, dacă arăta cu o pelerină pe el, era suspect.

Așa mi s-a părut și cu Daniel Niculae. Serios? Avem bani să trimitem o dubă de mascați la 7 dimineața la Daniel Niculae că este suspect? Repet, este suspect într-un dosar în care ar fi facilitat intrarea unor torțe sau a unor petarde pe stadion.

ADVERTISEMENT

Da, Daniel Niculae, din punct de vedere legal, a greșit. Dar cum să-ți spun, să-l iei pe sus pe Daniel Niculae, să-l încătușezi, să cheltui atâtea resurse, să faci acest spectacol mediatic pentru un președinte al Rapidului care dacă a ajutat suporterii a făcut-o doar din dragoste pentru galerie, faptul că este un fost fotbalist care a trăit în spiritul Rapidului, așa cum probabil fac mulți alți conducători, să-l iei pe sus cu mascații, când sunt atâtea probleme în societatea noastră și atâtea clanuri interlope, și atâtea nenorociri, dați-mi voie să-mi pun un mare semn de întrebare și să întreb «ce se întâmplă cu noi?».

Mai vreau să spun un singur lucru despre Daniel Niculae. Probabil că din punct de vedere legal a greșit, din punct de vedere normal și moral nu a greșit cu nimic. Majoritatea conducătorilor își ajută galeriile, iar Daniel Niculae a fost jucător, știe ce înseamnă fenomenul «ultras», este trup și suflet cu galeria și dacă a făcut lucrurile astea le-a făcut din inimă, cu cea mai bună credință din lume.

ADVERTISEMENT

Acum serios… Când te trezești că te iau mascații și îți spun «ai dat niște telefoane ca să-l ajuți pe Bocciu să bage niște petarde», începi să te gândești ce se întâmplă totuși cu societatea noastră”, a răbufnit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE în fiecrae luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

Sfatul lui Horia Ivanovici pentru Daniel Niculae: „Mai răspunde la telefon!”

Chiar dacă nu e de acord cu modul în care autoritățile s-au comportat în cazul lui Daniel Niculae, Horia Ivanovici are un sfat pentru președintele Rapidului. Sfat care s-ar putea să-i fie de folos pe viitor, pentru că din cauza unui mod oarecum ciudat de comportament a fost pus acum într-o postură umilitoare.

ADVERTISEMENT

„Îi recomand însă un singur lucru lui Daniel Niculae, care va trece probabil prin niște momente grele. Probabil va avea accesul interzis pe stadion… Din ce știu, domnul Șucu îl susține.

Îi recomand însă lui Daniel Niculae să învețe ceva din lucrul acesta: să răspundă la telefon! Pentru că dacă răspundea la telefon, poate nu mai era ridicat cu mascații. Ați văzut ce a spus procurorul, «Domnilor, l-am tot sunat, nu a răspuns la telefon». Deci, îi transmit public lui Daniel Niculae: «Mai răspunde, tată, la telefon!». Nu știu dacă știți, Daniel Niculae nu-i răspunede la telefon nici lui Dan Șucu uneori. Ca să înțelegeți…

Are așa un stil câteodată, care după părerea mea îi aduce deservicii. Și uite că i-a adus deservicii asta cu nerăspunsul la telefon. Poate dacă răspundea la telefon, se prezenta frumos, dădea declarații și nu mai era circul ăsta.

Îi transmit lui Daniel Niculae că în viață lucrurile mici, detaliile fac diferența. Așa că, Daniele, tată, mai răspunde la telefon când te sună lumea!”, a încheiat Horia Ivanovici intervenția la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări în premiueră lunea, marțea și vinerea, de la 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik.

Horia Ivanovici, DISCURS MANIFEST

ADVERTISEMENT