Sport

Ioan Ovidiu Sabău, deloc impresionat de FCSB: “Cu puțin curaj, puteam să câștigăm”. I-a certat din nou pe jucători

Meciul U Cluj - FCSB s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Ardelenii au ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 16, prin Dan Nistor.
19.02.2024 | 23:16
Ioan Ovidiu Sabau deloc impresionat de FCSB Cu putin curaj puteam sa castigam Ia certat din nou pe jucatori
Ioan Ovidiu Sabău, declarații după U Cluj - FCSB 0-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Duelul dintre FCSB și U Cluj s-a terminat cu o remiză, scor 0-0, în etapa 26 a SuperLigii. ”Șepcile roșii” au ratat ocazia de a urca pe locul 6, ultimul care duce în play-off.

Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj – FCSB 0-0: ”Vreau să văd personalitate”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre remiza de pe Cluj Arena și știe care este problema jucătorilor săi. Antrenorul ardelenilor nu a fost deloc impresionat de jocul prestat de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

”E clar că există o oarecare presiune, o oarecare îngrijorare, în lipsa de încredere. Tot respectul meu pentru FCSB, însă dacă azi aveam mai mult curaj, puteam să câștigăm. Dacă și încredere, ca și joc vom arăta altfel sigur vom putea câștiga.

Sunt multe lucruri care mă mulțumesc, dar sunt și lucruri care trebuie spuse. Noi trebuie să rezolvăm jocul, ritmul și încrederea noi. Ei sunt tineri, au calitate, valoare, sunt jucători de play-off dar trebuie să demonstreze asta în teren. Nu își asumă.

ADVERTISEMENT

Vreau să văd personalitate pentru că le dau voie să facă asta, îi încurajez. Este vorba de teamă de a nu greși, cred că ne lipsește încrederea în momentul de față”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a analizat o fază controversată după U Cluj – FCSB 0-0

În minutul 42, Octavian Popescu a lovit cu cotul un adversar, dar Ovidiu Hațegan a considerat că merita doar un cartonaș galben. Ioan Ovidiu Sabău a analizat acea fază, dar nu crede că internaționalul de tineret merita eliminat.

ADVERTISEMENT

”Eu zic ca la astfel de contact, e fotbal până la urmă. Jocul trebuie lăsat să fie liber. Nu mi se pare de roșu. Dacă nu încurajăm duelurile 1-1, unde mai e fotbal?”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Dan Nistor, penalty ratat în U Cluj – FCSB 0-0

În minutul 15 al duelului dintre U Cluj și FCSB, Dan Nistor a fost faultat în careul roș-albastru și Ovidiu Hațegan a dictat o lovitură de pedeapsă. ”Decarul” și-a asumat executarea penalty-ului, dar Ștefan Târnovanu a ghicit colțul și a respins în față.

ADVERTISEMENT

Balonul a sărit la Nistor, dar acesta a nu l-a învins pe portarul FCSB nici din a doua încercare, tabela rămânând nemodificată.

ADVERTISEMENT