Life

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, tot mai frumoasă. Cum arată acum tânăra de 19 ani

14.12.2020 | 17:51
Ioana fiica lui Cristian Boureanu tot mai frumoasa Cum arata acum tanara de 19 ani
Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, tot mai frumoasă. Cum arată acum tânăra de 19 ani. Sursa foto: realitatea.net
ADVERTISEMENT

Ioana, fiica politicianului Cristian Boureanu, este tot mai frumoasă pe zi ce trece, la 19 ani fiind conștientă de frumusețea cu care a fost înzestrată de Mama Natură. Tânăra s-a schimbat radical în ultimii ani și nu mai e deloc o adolescentă timidă. 

Frumoasa șatenă a suferit o transformare impresionată în ultima vreme, mai ales după ce a descoperit operațiile estetice. Adolescentă în toată firea, fiica fostului soț al Valentinei Pelinel, știe să-și pună în valoare calitățile și a învățat să pozeze provocator.

ADVERTISEMENT

Nu o spunem noi, ci chiar imaginile postate de Ioana Boureanu pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Tânăra este urmărită de 16,1 milioane de persoane pe Instagram, fotografiile sale făcând furori fie că se pozează acasă, fie într-o locație de vis.

Ioana Boureanu, transformare radicală la 19 ani. Cum arată fiica lui Cristian Boureanu

Ioana Boureanu e din ce în ce mai stăpână pe deciziile pe care le ia, demonstrând că s-a cumințit după episodul violent în care a ținut prima pagina a tabloidelor o perioadă lungă. Adolescenta și-a schimbat stilul de viață și chiar este pe propriile picioare.

ADVERTISEMENT

Tânăra este studentă la SNSPA, locuiește singură și își gestionează finanțele după bunul plac, fiind ajutată și de celebrul său tată, dar și de mamă. Fata provine din prima căsnicie a lui Cristian Boureanu, politicianul fiind căsătorit cu mama fetei, Irina, în perioada 2000 – 2003.

Frumoasa șatenă este de o frumusețe răpitoare, mulți fiind de părere că o copiază foarte mult pe cea de-a doua soție a tatălui său, Valentina Pelinel. Ioana Boureanu este atractivă orice ar purta, imaginile cu ținute sumare fiind un deliciu pentru fanii din mediul online.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Cristian Boureanu este conștientă de frumusețea sa și chiar a apelat la mici intervenții. Din fotografiile postate pe rețelele de socializare se vede cu ochiul liber că a „umblat” la nivelul buzelor, care acum sunt mult mai pline decât înainte.

Ioana Boureanu, fiica politicianului Cristian Boureanu
Ioana Boureanu, fiica politicianului Cristian Boureanu, schimbată complet la 19 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Motivul pentru care Cristian Boureanu nu se căsătorește cu Laura Dincă

Cristian Boureanu și fotomodelul Laura Dincă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani, politicianul mărturisind la un moment dat că nu mai dorește să ajungă la altar. Fostul deputat are la activ două mariaje eșuate, fiind de părere că este „blestemat”, după ce fostele soții s-au îndrăgostit de nașii de cununie.

ADVERTISEMENT

„El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul”.

“A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta. Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat”, a declarat un apropiat de-al lui Boureanu, notează impact.ro.

ADVERTISEMENT