Life

Ioana Ginghină face un anunț uluitor chiar înainte de nuntă: „Nu avem nimic”

Ioana Ginghină se mărită în doar o lună, însă la capitolul pregătiri pentru nuntă, actrița nu are încă nimic bătut în cuie.
14.08.2023 | 13:15
Ioana Ginghina face un anunt uluitor chiar inainte de nunta Nu avem nimic
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre nuntă, cu o lună înainte de eveniment. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină face nuntă, pentru a doua oară, pe 23 septembrie 2023 cu alesul inimii ei, Cristian Pitulice! FANATIK a vrut să știe de la vedetă cum stă la capitolul pregătiri. Bruneta ne-a spus că nu s-a preocupat încă de acest moment, cu toate că mai e doar o lună.

Ioana Ginghină nu are nimic pregătit pentru a doua nuntă

Ioana Ginghină nu și-a dorit ca a doua nuntă să fie una fastuoasă. Va fi o petrecere restrânsă, în curtea casei sale, alături de cei mai apropiați prieteni și câteva rude, desigur. Deși a rămas puțin timp până la fericitul eveniment din viața ei, actrița de televiziune va pune totul la cale abia când se va întoarce din vacanță. Momentan, e plecată cu iubitul și fiica ei, Ruxandra.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a spus că nu înțelege de unde interesul atât de mare și presiunea pe care curioșii o pun pe seama acestui eveniment. Asta, mai ales că niciodată nu și-a dorit ca nunta ei să fie una fastuoasă. De la bun început, actrița și scenarista a precizat că este vorba despre ceva intim. Nu are care nu e gândit pentru fală!

Ioana Ginghină, nuntă fără bătăi de cap: „Nici măcar ora la care este ceremonia nu o avem”

„Am tot spus și repet că nu e ceva extraordinar această nuntă. Este doar o petrecere la noi în curte. E o petrecere cu apropiații noștri, nimic extravagant. Nu am pregătit nimic până acum decât textul pentru invitație. Nici măcar ora la care este ceremonia nu o avem.

ADVERTISEMENT

Nu știu de ce se pune presiune pe acest moment care celebrează dragostea, nu cât de mult fast există la petrecere. Deci nu avem nimic pregătit încă. Ne vom ocupa cum ajungem în țară de asta”, a declarat Ioana Ginghină, pentru FANATIK, de pe plaja din Rimini, Italia.

Actrița ne-a mai vorbit și despre relația cu totul specială pe care o are cu fiica ei, Ruxandra. Tânăra care anul ăsta a terminat gimnaziul îi oferă tot felul de recomandări mamei sale, chiar și unele cărți pe care adolescenții de vârsta ei le citesc. Ioana ne-a spus că e foarte deschisă în dialogurile pe care le are cu fata născută în urma relației cu actorul Alexandru Papadopol.

ADVERTISEMENT

Ruxandra îi recomandă filme și cărți: „Învăț foarte multe lucruri de la ea”

„Ca să putem avea un dialog, trebuie să fiu cât mai implicată în lumea ei și de aceea citesc și ceea ce îmi recomandă ea. Învăț foarte multe lucruri de la ea. Mă bucur că este destul de curioasă de lumea anilo 1990.

Așa că… găsim subiecte comune de discuție. De asemenea, sunt multe filme ”de pe vremea mea” pe care eu le-am ratat și le descopăr acum. Mi le recomandă chiar Ruxandra”, a mai dezvăluit Ioana Ginghină pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„De vreo cinci ani, nu mai pun niciun kilogram în vacanțe”

Până una alta, Ioana Ginghină se bucură de concediul petrecut alături de viitorul ei soț și fiică, o călătorie despre care a vorbit, cu lux de amănunte, zilele trecute, pentru FANATIK. Actrița ne-a spus, acum, cum a reușit să își păstreze silueta în vacanță, având în vedere tentațiile culinare din Italia, țara pastelor și a sortimentelor de pizza!

„De vreo cinci ani, mă mențin la aceeași greutate și nu mai pun niciun kilogram în vacanțe. Consider că trebuie ca echilibrul alimentar să-mi fie literă de lege. E mult mai sănătos așa. După o vârstă, e mult mai comod. Mă scutește de chinul de a da jos când ajung acasă”, ne-a spus Ioana Ginghină. Așadar, vedeta va fi în mare formă la nuntă!

ADVERTISEMENT