Life

Ioana Simion, pas important către divorțul de Ilie Năstase. Gestul prin care nu-i mai dă nicio șansă fostului tenismen

Ioana Simion este hotărâtă să divorțeze de fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase pentru a doua oară de la începutul anului.
26.10.2021 | 15:07
Ioana Simion pas important catre divortul de Ilie Nastase Gestul prin care nui mai da nicio sansa fostului tenismen
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a făcut un pas important, după ce zilele trecute anunța că este gata să pună capăt unui capitol din viața sa, și anume mariajul cu sportivul cu care s-a căsătorit în anul 2019.

Potrivit wowbiz.ro, constățenca a depus actele de divorț pentru a doua oară anul acesta, după ce în luna martie s-a prezentat la Judecătoria din Hârșova. Între timp, vedeta și omul de afaceri s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

De această dată Ioana Simion este decisă să meargă mai departe fără Ilie Năstase, sportivul de care a mai vrut să se separe și în trecut, chiar la câteva luni după cununia civilă.

Ioana Simion, hotărâtă să divorțeze. Soția lui Ilie Năstase a depus actele de divorț

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. 

ADVERTISEMENT

Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc!

ADVERTISEMENT

Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate!

ADVERTISEMENT

Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Simion pe Facebook în urmă cu câteva zile.

Ilie Năstase, prima reacție după anunțul divorțului de Ioana Simion

La momentul respectiv Ilie Năstase a negat vehement separarea, precizând că nu este dispus să renunțe la căsnicie, acesta fiind și motivul pentru care bruneta a mers în instanță.

Fostul jucător de tenis ține în continuare cu dinții de mariajul de cea de-a cincea soție, în ciuda faptului că au avut parte de numeroase neînțelegeri de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT