Life

Ioana Țiriac, zi de naștere specială. Fiica lui Ion Țiriac a primit sute de trandafiri roșii

Ioana Natalia Țiriac, fiica omului de afaceri Ion Țiriac, și-a aniversat recent ziua de naștere. Frumoasa blondină a împlinit vârsta de 24 de ani.
21.07.2021 | 10:16
Ioana Tiriac zi de nastere speciala Fiica lui Ion Tiriac a primit sute de trandafiri rosii
ADVERTISEMENT

Tânăra care studiază de ceva vreme în Statele Unite ale Americii, jurnalismul, a avut parte de o aniversare specială, dovadă că a primit sute de trandafiri roșii.

Concret, fiica lui Ion Țiriac s-a bucurat de surpriza venită din partea celor dragi, dovadă că a imortalizat momentul în care este înconjurată de buchetele de flori.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele publice care i-au urat un sincer și călduros „La mulți ani!” se numără Ileana Lazariuc, dar și Nadia Comănici, care este bună prietenă cu celebrul ei tată.

Ioana Țiriac a împlinit 24 de ani. A primit în dar buchete imense de trandafiri

Ioana Țiriac a primit foarte multe mesaje din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, deși nu este o persoană care să frecventeze des cercurile mondene.

ADVERTISEMENT

Tânăra este discretă și încearcă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, dar cu toate acestea publică imagini spectaculoase din vacanțele pe care le organizează în diferite locuri exotice.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Născută în timpul relației cu jurnalista egipteancă Sophie Ayah, frumoasa blondină a studiat o perioadă în România. Fiica lui Ion Țiriac a urmat cursurile Școlii Americane din București, copilăria fiind petrecută în Monte Carlo.

ADVERTISEMENT

În momentul de față blondina studiază în America jurnalismul, la fel ca mama sa. În ceea ce privește viața amoroasă, Ioana Țiriac este la fel de discretă, abia recent aflându-se cu cine se iubește.

Fiica fostului jucător de tenis trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un tânăr de origine libaneză, pe numele său Johnny Chammas. El a absolvit Școala de Afaceri din cadrul Universității de la Miami și provine dintr-o familie bogată.

ADVERTISEMENT

Este primul bărbat cu care Ioana Țiriac s-a afișat în mediul online, semn că relația amoroasă dintre ei este una cât se poate de serioasă.

Ioana Țiriac, o tânără frumoasă și deșteaptă. Face și acțiuni caritabile

Fiica lui Ion Țiriac nu este numai o tânără frumoasă, ci pe deasupra și deșteaptă. Frumoasa blondină se bucură de susținerea celebrului său tată și nu este de mirare că este implicată în tot felul de proiecte.

Pe lângă vacanțele exotice pe care le face, Ioana Țiriac se ocupă și de acțiuni caritabile, una dintre ele având loc cu puțin timp înainte să plece la studii în Statele Unite ale Americii.

Omul de afaceri nu poate decât să fie mândru de fiica sa, din relația cu jurnalista Sophie Ayah având și un băiat mai mic, pe nume Karim.

ADVERTISEMENT