Life

Ioana Tufaru, gest impresionant pentru mama sa. Ce face pentru regretata Anda Călugăreanu

Ioana Tufaru, fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, vorbește frecvent despre regretata sa mamă, care a decedat în anul august 1992.
21.07.2021 | 12:59
Ioana Tufaru gest impresionant pentru mama sa Ce face pentru regretata Anda Calugareanu
ADVERTISEMENT

Ajunsă la vârstă de 44 de ani, femeia a făcut un gest impresionant pentru cea care a adus-o pe lume. Ioana Tufaru nu o poate uita pe mama sa, care este mereu în gândurile și amintirile ei.

Mai mult decât atât, aprinde mereu lumânări în memoria celei care a fost Anda Călugăreanu. În plus, merge la Biserică cât de des poate, unde se roagă.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, cu gândul la mama sa, Anda Călugăreanu. Ce știe fiul ei despre regretata artistă

Ioana Tufaru obișnuiește să treacă pragul lăcașurilor de cult oricât de des poate și o dată la două săptămâni îngenunchează pentru a cere Celui de Sus sănătate pentru familia ei.

„Ne-am dus să aprindem o lumânare pentru cei plecați dintre noi, din familia noastră. Ne-am rugat pentru sănătate. Nu mergem foarte des, însă o dată la 2 duminici, suntem la biserică.

ADVERTISEMENT

Ca de obicei, în fiecare an de Paște, vin la cimitir la mămica, cu niște pachete, aprind  lumânări, pun niște flori. Eu vin la cimitir de 4 ori pe an: de Paște, de Crăciun, pe 15 august – ziua în care a murit, și 24 octombrie – ziua ei de naștere”, a declarat Ioana Tufaru pentru ciao.ro. 

În plus, fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu i-a povestit și fiul ei, Luca, despre bunica sa. Băiețelul în vârstă de 5 ani știe cine a fost solista ce a lăsat în urma sa o carieră artistică impresionantă.

ADVERTISEMENT

„Luca știe de «Doamne-Doamne», știe că biserica e casa Lui, știe să facă semnul crucii. Aprinde lumânări pentru mamaia Anda, despre care știe că este în Ceruri, la «Doamne-Doamne»”, a completat Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru, dezvăluire neașteptată despre mama sa, Anda Călugăreanu

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a devenit mamă în urmă cu 5 ani, fiind tare mândră de fiul ei despre care are numai cuvinte de laudă. Ioana Tufaru îi permite copilului foarte multe lucruri și îl lasă să aibă o copilărie normală.

ADVERTISEMENT

La un moment dat a făcut o dezvăluire neașteptată despre relația mamă-copil, referindu-se și la mama sa, care îi dădea voie la vârsta de 15 ani să fumeze în preajma sa, lucru inacceptabil pentru ea acum.

„Deci putem să spunem că sunt o mamă înțelegătoare, dar, atenție, nu cum era mama mea. Eu la 15 ani fumam cu ea de față și nu îmi spunea nimic. Fumam amândouă!

Eu nu i-aș permite lui Luca să facă asta. Poate după 20, 25 de ani, dar nici atunci nu cred că mi-ar pica bine. Sper să nu aibă acest viciu”, a povestit femeia pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT