Sport

Ion Crăciunescu are informații din interiorul Universității Craiova: „Scaunul antrenorului se clatină foarte tare!”

Ion Crăciunescu a oferit informații despre postul lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova și a spus că are informații conform cărora antrenorul e în pericol să fie demis.
05.08.2022 | 22:15
Ion Craciunescu are informatii din interiorul Universitatii Craiova Scaunul antrenorului se clatina foarte tare
Ion Crăciunescu are informații din interiorul Universității Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Și Narcis Răducan a vorbit despre perioada petrecută de Laszlo Balint la Universitatea Craiova și consideră că oltenii au nevoie de un alt tip de antrenor.

Ion Crăciunescu are informații din interiorul Universității Craiova

Ion Crăciunescu are informații din interiorul Universității Craiova și a spus că postul lui Laszlo Balint se clatină foarte tare în momentul de față.

ADVERTISEMENT

„Scaunul antrenorului se clatină foarte tare din ce am auzit eu. Vedem dacă am dreptate sau nu. Frate, se joacă pe niște bani, dacă nici acum nu arăți nimic, nici atitudine, nimic.

Am văzut o Craiova adormită, depășită total. Am scăpat ușor cu 1-0. Cu jocul ăsta nici nu există”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Balint e pe un tărâm foarte fierbinte acum!”

Și Narcis Răducan a comentat situația lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova și consideră că oltenii au nevoie de un alt tip de antrenor la echipă.

Analistul TV nu îi contestă calitățile lui Laszlo Balint, însă nu crede că este potrivit pentru stilul Craiovei, amintind și de perioada petrecută de Marius Șumudică la CFR Cluj:

ADVERTISEMENT

„Nu prea sunt surprize mari dacă ne uităm la adversari. Sepsi pleca cu șansa a doua. Evoluțiile din ultimele etape ale Craiovei avertizau că echipa nu e în cea mai bună versiunea a ei.

Balint e pe un tărâm foarte fierbinte acum, știa unde vine și mi se pare că nu se potrivește stilul lui la Craiova”.

ADVERTISEMENT

„El e un antrenor bun, dar mi se pare că nu se potrivește, e nevoie de alt tip de antrenor la Craiova. Cum a fost și cu Șumudică la CFR Cluj. 

Șumudică e un antrenor extraordinar pentru Liga 1, însă nu s-a pliat pe stilul celor de la CFR Cluj. Și uneori comunicarea lui Balint naște discuții”, a mai spus Narcis Răducan.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT