Sport

Ion Crăciunescu, atac furibund după ultimele gafe de arbitraj: ”Nu înțeleg ce a fost în mintea lui Ovidiu Hațegan”

Ion Crăciunescu a avut un discurs acid după gafele de arbitraj din ultima etapă din SuperLiga și s-a arătat surprins de eroarea făcută de Ovidiu Hațegan.
15.04.2024 | 17:44
Ion Craciunescu atac furibund dupa ultimele gafe de arbitraj Nu inteleg ce a fost in mintea lui Ovidiu Hategan
Ion Crăciunescu a avut un discurs acid după gafele de arbitraj din ultima etapă din SuperLiga și s-a arătat surprins de eroarea făcută de Ovidiu Hațegan. Sursă foto: Gică FLUȘTER/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În meciul Dinamo – Poli Iași 1-0, Josue Homawoo a avut o intrare extrem de dură la Luca Mihai. Ieșeanul a fost lovit foarte grav în zona capului și a fost nevoie de intervenția medicilor și a ambulanței. Chiar și așa, ”centralul” din Arad i-a dat doar cartonaș galben dinamovistului.

Ultimele gafe de arbitraj din SuperLiga l-au scos din sărite pe Ion Crăciunescu

Gafele de arbitraj care s-au înregistrat în etapa a 4-a a play-out-ului din SuperLiga l-au enervat la culme pe Ion Crăciunescu. Acesta consideră că Ovidiu Hațegan avea toate elementele pentru a-l elimina pe jucătorul de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Nu încape discuție. Homawoo trebuia eliminat. L-a nenorocit pe jucătorul de la Poli Iași și să ne rugăm ca acel copil să revină și să mai joace fotbal. Am citit și eu că are timpanul spart și nu mai știu ce fracturi craniene.

Însă, nu înțeleg ce a fost în mintea lui Ovidiu Hațegan, medicului Ovidiu Hațegan înaintea arbitrului Hațegan. Înainte de toate, Hațegan este medic. Nu ai cum să nu-l elimini pe jucătorul lui Dinamo când vezi sub ochii tăi cum arată acel copil pe targă. Hațegan a avut toate elementele din lume ca să îl elimine pe Homawoo.

ADVERTISEMENT

Ce mai voia? Băiatul ăla era făcut KO. A fost urcat pe targă, așa cum arăta, și trimis direct la spital cu salvarea. Nu mă așteptam sub nicio formă ca un arbitru de talia lui Ovidiu Hațegan să facă o asemenea gafă. Trebuia să îi dea direct cartonașul roșu lui Homawoo”, a declarat Crăciunescu, pentru prosport.ro.

Crăciunescu l-a făcut praf pe Kyros Vassaras

Fostul mare arbitru a analizat și erorile comise de brigada de la partida FC Botoșani – FC U Craiova 4-1, dar și faptul că ”centralul” Iulian Călin este coleg de partida cu patronul Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

”Îmi este și jenă să mai vorbesc despre aceste conexiuni. Nici nu mai are vreun rost. Normal că nu este permis așa ceva, dar mai contează? Prefer să tac, deoarece vorbesc degeaba. Pe timpul meu eu nu aveam în lotul de arbitri pe care îl conduceam niciun arbitru care să facă parte dintr-un partid sau să facă și politică în paralel cu arbitrajul.

De asta și poate că am fost îndepărtat din fruntea CCA la vremea respectivă. Dar, știți ceva? Ne merităm soarta. Sau, mai bine zis, își merită soarta cei care decid să aducă în fruntea CCA pe unul din străinătate, dar și cei din fotbalul nostru care acceptă așa ceva.

ADVERTISEMENT

Vreau să îmi mai arătați o singură țară din lumea asta care are în fruntea arbitrajului ei un om din străinătate. Noi îl avem încă în viață pe marele Igna, dar îl ținem acasă”, a spus Ion  Crăciunescu.

ADVERTISEMENT