Sport

Ion Crăciunescu, verdict dur! Szabolcs Kovacs a avantajat-o pe Rapid, cu Hermannstadt: „La fiecare meci face greșeli”

Ion Crăciunescu a criticat vehement arbitrajul de la Hermannstadt - Rapid 1-1. Fostul arbitru FIFA consideră că Szabolcs Kovacs i-a avantajat pe giuleșteni.
03.10.2023 | 19:01
Ion Craciunescu verdict dur Szabolcs Kovacs a avantajato pe Rapid cu Hermannstadt La fiecare meci face greseli
Ion Crăciunescu, verdict dur! Szabolcs Kovacs a avantajat-o pe Rapid, cu Hermannstadt: „La fiecare meci face greșeli”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu (73 de ani) a analizat fazele etapei a 11-a din SuperLiga, inclusiv pe cele de la Hermannstadt – Rapid 1-1. Sibienii au contesta vehement golul marcat de Ioniță în minutul 6, dar și faptul că, în prelungiri, li s-a refuzat o lovitură de pedeapsă.

Rapid, avantajată de arbitri cu Hermannstadt. Verdictul lui Crăciunescu

Rapid a marcat la Sibiu în startul meciului, prin Alexandru Ioniță, care a punctat cu capul după o fază la care gazdele au cerut fault asupra lui Daniel Paraschiv. Atacantul a sărit la cap cu Paul Iacob, care l-a lăsat fără una dintre ghete. Crăciunescu este de părere că reușita bucureștenilor trebuia anulată.

ADVERTISEMENT

„Sare la minge? Mie mi se pare că nu sare la minge, sare în spatele lui și e fault. Dacă participa la joc, era o problemă (n.red. că Daniel Paraschiv a fost descălțat), dar el nu participă la joc. După mine, este fault.

Ajunge târziu și sare în el. Mai întâi este contactul că sare în el. Dacă era invers, lovea mingea și apoi era contactul, vorbeam despre altceva. Golul trebuia invalidat”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

„E o deosebire enormă între Istvan Kovacs și fratele lui”

Fostul mare arbitru FIFA nu înțelege cum Szabolcs Kovacs a comis o astfel de eroare, având în vedere că avea un plasament bun, dar, cu toate acestea, a lăsat jocul să continue. Mai mult, Crăciunescu nu înțelege de ce fratele lui Istvan Kovacs primește delegare după delegare, în ciuda numeroaselor erori pe care le comite.

„E o deosebire enormă între Istvan Kovacs și fratele lui. Fratele lui primește meciuri și eu nu știu pe ce criteriu, că văd că la fiecare meci produce greșeli.

ADVERTISEMENT

El e acolo, uitați-vă ce bine este plasat. Trebuie să mai înțelegi și jocul. El consideră că nu e…”, a tunat Crăciunescu. Faza din minutul 6 nu este singura în care Hermannstadt a fost dezavantajată, spune Ion Crăciunescu.

În prelungiri, la o pătrundere în careu a lui Oroian, fotbalistul sibian a fost făcut sandviș de Christopher Braun și Ștefan Pănoiu, dar Szabolcs Kovacs a considerat că nu s-a petrecut nicio abatere de la regulament.

ADVERTISEMENT

„Joacă vreunul mingea? (n.r. – Braun sau Pănoiu) Nu joacă niciunul. L-au prins într-o menghină doi jucători”, a fostul mare arbitru.

ADVERTISEMENT
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu...
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu soldaţi ruşi, făcute una cu pământul dintr-un singur foc
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
MARELE ACTOR S-A STINS din viață! Anunț dureros pentru toată scena artistică
MARELE ACTOR S-A STINS din viață! Anunț dureros pentru toată scena artistică
Vești foarte proaste pentru Lili Sandu. Medicii i-au pus diagnosticul
Vești foarte proaste pentru Lili Sandu. Medicii i-au pus diagnosticul
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!