Sport

Ion Marin, sincer înaintea derby-ului FCSB – Dinamo: „Îmi e greu să recunosc faptul că Steaua ne este superioară!”. Exclusiv

Ion Marin, fost antrenor la Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre derby-ul dintre FCSB și Dinamo.
11.09.2021 | 16:11
Ion Marin, sincer înaintea derby-ului FCSB - Dinamo: „Îmi e greu să recunosc faptul că Steaua ne este superioară!”. Exclusiv
Ion Marin, sincer înaintea derby-ului FCSB - Dinamo: „Îmi e greu să recunosc faptul că Steaua ne este superioară!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Dinamo se va juca duminică, de la ora 21:00. În prezent, FCSB se află pe locul 8 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șapte meciuri jucate, iar Dinamo se poziționează pe locul 14, cu șase puncte.

Ion Marin, sincer înaintea derby-ului FCSB – Dinamo

Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” recunoaște că, în prezent, FCSB îi este superioară lui Dinamo, însă semnalează faptul că și echipa lui Edi Iordănescu se confruntă cu probleme de lot.

În același timp, Ion Marin consideră că o remiză, în meciul de duminică, ar reprezenta un rezultat bun pentru Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Ca dinamovist, îmi e greu să recunosc faptul că Steaua ne este superioară în momentul ăsta. Dar cam ăsta e adevărul. Niciodată un meci nu este câștigat dinainte și niciodată nu știi ce se poate întâmpla.

Și ei au probleme (n.r. FCSB), cu schimbare de antrenor, cu fel de fel de probleme în cadrul lotului. Se pare că, într-un anumit fel, Dinamo a reușit, în ultima perioadă, să se întărească cu câțiva jucători, dar eu spun să avem răbdare, să nu ne entuziasmăm. Pentru că trebuie să vedem în ce stare fizică sunt jucătorii, care au venit, și cât pot da ei pe teren, asta este foarte important.

ADVERTISEMENT

Numele? Da, sunt bune, dar haideți să vedem cât dau ei pe teren. Un egal, pentru Dinamo, este un rezultat bun. O victorie, e sărbătoare.

Dario Bonetti are un avantaj față de Edi Iordănescu, pentru că are mai multă experiență. Iordănescu Junior cunoaște mai bine lotul ăsta, a mai fost pe la Steaua, dar e greu și pentru el. Pentru că, dacă vrea să implementeze un sistem și o dinamică proprie, asta înseamnă timp, e nevoie de timp.

ADVERTISEMENT

Pentru ambii antrenori perioada aceasta de pauză a fost foarte bună, a fost benefică. În această perioadă, cu siguranță au căutat să consolideze relațiile între jucători, să lucreze ceea ce au nevoie”, a declarat Ion Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Emeric Ienei: „Trebuie să se gândească la viitorul naționalei României!”

De cealaltă parte, Emeric Ienei, fostul mare antrenor al Stelei, speră ca cele două echipe să presteze un joc bun, iar selecționerul Mirel Rădoi să aibă de unde alege pentru echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

„Mă aștept să fie un joc foarte interesant. Eu spun că cele două echipe au câștigat în valoare, în ultimul timp.

Jucătorii trebuie să arate că au valoare. A făcut bine Gigi Becali că l-a luat la Steaua pe Edi Iordănescu. Eu cred că Puiu Iordănescu îi dă sfaturi fiului său. Ar fi bine să câștige campionatul, dar, în primul rând, trebuie să se gândească la viitorul naționalei României.

ADVERTISEMENT

Este un meci foarte greu pentru ambele echipe, dar eu cred că Steaua e cu ceva mai puternică decât Dinamo. Mi-aș dori să câștige Steaua. Dar nu asta este important, ci jocul lor să fie unul bun, iar Mirel Rădoi să aibă de unde alege pentru echipa națională”, a spus Emeric Ienei, în exclusivitate, pentru FANATIK.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik