Sport

Ion Țiriac nu se mai implică la Dinamo! Cu cine a bătut palma miliardarul: „Fac ce le-am promis”

Ion Țiriac nu are de gând să investească la Dinamo. Ce planuri are cel mai bogat om din România și unde a decis să bage bani în sport.
25.03.2024 | 22:07
Ion Tiriac nu se mai implica la Dinamo Cu cine a batut palma miliardarul Fac ce leam promis
Ion Țiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ion Țiriac și Mircea Lucescu sunt așteptați să investească la Dinamo, însă miliardarul are cu totul alte planuri. Fostul mare tenismen a făcut dezvăluirea momentului.

Ion Țiriac e gata să inveastească la Brașov: „Le-am promis stadion de hochei, sală de judo și scrimă”

Ion Țiriac a vorbit despre negocierile pe care le are cu autoritățile locale de sub Tâmpa: „Sunt în măsură de a termina deal-ul cu primăria din Brașov. Dacă dumnealor semnează contractul cu mine, le fac ce le-am promis. Le-am promis stadion de hochei, sală de judo și Covaliu să-și facă culoare de scrimă”.

ADVERTISEMENT

Țiriac nu vrea să ajute Dinamo, însă e gata să arunce cu banii la Brașov fără să aștepte nimic în schimb: „Eu le plătesc. 8-10 milioane de euro! Însă în momentul în care le-am terminat, le dau cheia. Nu pot să-mi asum să fiu manager. Nu prea mai am timp”.

Miliardarul e gata să concesioneze totul primăriei pentru aproape jumătate de secol: „Copiii până la 12 ani gratis, echipele de copii până la 13 ani gratis, patinaj artistic gratis, patinaj viteză gratis. Iar două ore pe zi la public. Și le dau pe 49 de ani. Le dau cheia în mână. Mai bine dau pentru copii decât să dau la Dinamo și nu știu unde sunt”.

ADVERTISEMENT

Ion Țiriac a vorbit și despre o sală polivalentă de 100 de milioane de euro la Otopeni: „Undeva între 13.000 și 15.000 de locuri”

Ion Țiriac nu se oprește aici și a dezvăluit că se pregătește construcția unei săli polivalente lângă București„Sunt pe drumul bun, bun de tot! O fac francezii în Otopeni. Am teleconferință cu ei! Undeva între 13.000 și 15.000 de locuri. O sală ca asta costă o sută de milioane de euro bune.

Nu sunt chiar atât de tâmpit. Am cinci hectare pentru parking, pentru trei mii de mașini. Plus că trebuie să văd cum scot 15.000 de oameni de acolo noaptea.

ADVERTISEMENT

Plus că au început să lucreze pentru metrou, în doi ani trebuie să fie gata. Sala e gata în doi ani! Nu contează că n-a început”, a mai spus omul de afaceri conform gsp.ro.

Tags: