Sport

Ion Țiriac și-a prezentat ultimul bolid de lux. Ilie Năstase s-a ținut de glume la eveniment

Cunoscut pentru faptul că este un tip pus mereu pe șotii, Ilie Năstase nu s-a abținut nici măcar la prezentarea bolidului de lux al prietenului Ion Țiriac.
20.04.2024 | 07:03
Cunoscut pentru faptul că este un tip pus mereu pe șotii, Ilie Năstase nu s-a abținut nici măcar la prezentarea bolidului de lux al prietenului Ion Țiriac
ADVERTISEMENT

După 5 ani de așteptare, omul de afaceri a primit un model Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare. Deși Țiriac a evitat să vorbească despre prețul plătit, un astfel de automobil s-a vândut cu peste 2,7 milioane de euro.

Ilie Năstase, glume pe seama bolidului de lux achiziționat de Ion Țiriac

În cadrul unui eveniment, Ion Țiriac și-a prezentat ultimul bolid de lux care va fi expus la salonul Ţiriac Collection din Otopeni. Prezent la eveniment, Ilie Năstase a glumit pe seama mașinii achiziționate de bunul său prieten.

ADVERTISEMENT

”Țiriac colecționează de când jucam noi tenis, cred că prima mașină a luat-o în 1969. Eu am avut pasiune pentru scutere, pentru biciclete… Aici este cea mai importantă colecție de mașini pe care am văzut-o vreodată. Și eu o să mă zbat și o să reușesc ca galeria Țiriac Collection să fie introdusă în turul Bucureștiului, așa ne facem și noi puțină publicitate.

Am curaj să conduc mașina asta… ce, e avion? O să-l întreb pe Țiriac cum se conduce. Mă lasă să o conduc… mă lasă, că i-am dat scuterul meu. E un schimb, îi dau scuterul, îmi dă mașina”, a declarat Năstase.

ADVERTISEMENT

Modelul Mercedes AMG Project One are la bază monopostul de Formula 1 Mercedes-AMG F1 W06 din 2015. Automobilul are un motor V6 Hybrid E-turbo, 1.600 cc, 1.063 CP, transmisie automată în 7 trepte și poate atinge viteze de peste 300 km/h.

Țiriac și Năstase, ipostază neașteptată la turneul de la București

Ion Țiriac și-a făcut apariția la turneul ATP 250 Țiriac Open alături de bunul său prieten Ilie Năstase, iar FANATIK a surprins imagini când cei doi care au fost nevoiți să aștepte alături de alți spectatori pentru a putea intra pe Arena Centrală.

ADVERTISEMENT

Cei doi au stat la poartă pentru că se afla în desfășurate meciul dintre Marton Fucsovics și Corentin Moutet, iar intrarea în arenă este permisă doar la pauza dintre game-uri pentru a nu-i deranja pe jucători.

După câteva momente de așteptare, lui Țiriac și Năstase li s-a făcut loc să ajungă în față și li s-a permis intrarea în arenă, în ciuda faptului că nu era încă pauză. Cei doi au mers apoi în loja pe care o aveau rezervă.

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și-a văzut în sfârșit visul împlinit. Filmul său autobiografic intitulat „Nasty” a fost lansat în urmă cu câteva zile în prezența unor nume grele precum Nadia Comăneci, Ion Țiriac sau Boris Becker.

ADVERTISEMENT