ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Ionel Dănciulescu a reacţionat după anunţul lui Cortacero din Fanatik: “El nu a făcut nimic, a dispărut”

Autor: Andrei Șchiopu | 15.03.2021 | 20:34
Ionel Dănciulescu a reacţionat după anunţul lui Cortacero din Fanatik:
Ionel Dănciulescu a reacţionat după anunţul lui Cortacero din Fanatik: "El nu a făcut nimic, a dispărut". Sursă foto: digisport.ro

Ionel Dănciulescu a reacționat dur după anunțul lui Pablo Cortacero pentru FANATIK , iar acesta amintește că Dinamo a continuat să funcționeze doar cu ajutorul financiar din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dănciulescu a vorbit despre dispariția misterioasă a lui Cortacero, dar și despre anunțul făcut în exclusivitate pentru FANATIK legat de revenirea sa și de planurile pe care le are pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.

Și Ion Crăciunescu a reacționat și i se pare uluitor felul în care Pablo Cortacero acționează, mai ales după tot ajutorul pe care fanii „câinilor” l-au oferit în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Dănciulescu îl atacă pe Cortacero

Ionel Dănciulescu a vorbit despre anunțul lui Pablo Cortacero privind revenirea în România și despre declarațiile sale oferite pentru FANATIK: „El vorbește de amenințări, dar din câte știu el s-a purtat urât cu membri din DDB. Sunt minciuni. Clubul funcționează cu ajutorul suporterilor, dacă nu ar fi fost mort.

Cine mai crede așa ceva. El nu a făcut nimic, a dispărut 4-5 luni, acum apare, că se apropie procesul ăsta pe 18…”

ADVERTISEMENT

„Nu am de unde să știu ce se va întâmpla. Dinamo nu va muri, va fi ajutată în continuare de suporteri, chiar dacă în continuare va fi Cortacero la conducere”, a mai spus „Danciu-Gol” la TV DigiSport.

„E increbili ce spune! Ce tupeu!”

Ion Crăciunescu este de aceeași părere cu Ionel Dănciulescu și consideră că un astfel de caz se putea întâmpla doar în România, fiindcă i s-a tolerat mult prea mult lui Pablo Cortacero:

ADVERTISEMENT

„E incredibil ce spune! Am mai spus-o și o repet. Numai în România putea să facă ce a făcut el. Cine putea să îi tolereze în halul ăsta. Ce tupeu are acest individ…

Sentimentele noastre, sentimentele suporterilor, acei suporteri care au băgat mâna în buzunarele strâmte pentru club. Ar trebui să existe niște reguli, pentru că nu este posibil așa ceva”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!