Sport

Ionel Dănciulescu, analiza celor mai tari goluri ale sezonului, la SuperLiga Show: “Incredibil așa ceva, a dat-o perfect!” Video

Ionel Dănciulescu a făcut analiza celor mai tari goluri ale sezonului în cadrul emisiunii SuperLiga Show, execuția lui Andrei Ivan din U Craiova - CS Mioveni, scor 1-0, fiind cea care l-a impresionat.
26.08.2022 | 22:48
Ionel Danciulescu analiza celor mai tari goluri ale sezonului la SuperLiga Show Incredibil asa ceva a dato perfect Video
Ionel Dănciulescu, analiza celor mai tari goluri ale sezonului, la SuperLiga Show. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Prima ligă a României a devenit SuperLiga în această vară, după semnarea parteneriatului cu Superbet. Sponsorul oficial al Ligii 1 a lansat o emisiune sub denumirea de SuperLiga Show, în care sunt invitați surpriză din fotbalul autohton.

Ionel Dănciulescu, analiza celor mai tari goluri ale sezonului, la SuperLiga Show

În cadrul emisiunii SuperLiga Show, Ionel Dănciulescu a făcut analiza celor mai tari goluri ale sezonului de până acum, amintindu-și și de golurile marcate de el în cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Pentru el, cel mai frumos gol înscris este cel din derby-ul Steaua-Dinamo, câștigat de „câini” în Ghencea, scor 4-2, din 2007, când a marcat din „foarfecă”.

În prezent, lui Ionel Dănciulescu i-a plăcut execuția superbă a lui Andrei Ivan din duelul Universității Craiova cu CS Mioveni, scor 1-0:

ADVERTISEMENT

„Cel mai frumos și spectaculos gol marcat de mine rămâne cel din Ghencea. Acea foarfecă de la 4-2 în Ghencea.

A fost o chestie de instinct, de moment. Eu mai încercam pe la antrenamente, dar așa am simțit, a fost o decizie într-o fracțiune de secundă.

ADVERTISEMENT

Cel mai frumos gol al sezonului până acum, pentru mine, e golul lui Andrei Ivan la meciul cu Mioveni. Nu știu cum a lovit-o Ivan acolo așa, e ceva incredibil.

El a vrut s-o dea la poartă, dar nu cred că a vrut s-o lovească așa… incredibil așa ceva, a dat-o perfect. Mi se pare o execuție foarte grea a lui Ivan. A dat perfect, mi-a plăcut mult ca și complexitate”.

ADVERTISEMENT

Nu au fost singurele goluri pe placul lui Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu a continuat și a mai remarcat golul lui Junior Morais din Rapid-UTA, dar și începutul bun de sezon al lui Baba Alhassan, care a înscris goluri frumoase până acum:

„Și golul lui Junior Morais cu UTA a fost incredibil, mingea nu s-a învârtit deloc. Cred că și portarul putea face mai mult sau l-a păcălit rapiditatea mingii.

Noi nu mai avem executanți de lovituri libere. Când era Claudiu Niculescu știai că 80%-90% era gol”.

„Și Baba Alhassan a avut goluri frumoase. În începutul ăsta de sezon e printre cei mai buni jucători, nu de la Hermannstadt, ci din campionatul României”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la SuperLiga Show.

ADVERTISEMENT