Sport

Ionel Dănciulescu, pesimist în privința lui Dinamo: „Va fi cel mai greu campionat, nici în 1995 nu a fost așa!”

Ionel Dănciulescu a fost pesimist în privința lui Dinamo.
14.07.2021 | 22:26
Ionel Danciulescu pesimist in privinta lui Dinamo Va fi cel mai greu campionat nici in 1995 nu a fost asa
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a vorbit despre situația de la Dinamo și anunță că sezonul 2021-2022 va fi cel mai greu din lunga istorie a clubului, chiar mai grea decât la începutul anilor 1990.

Fostul atacant al „câinilor” a mai vorbit și despre Dario Bonetti, povestind un moment emoționant trăit alături de tehnicianul italian.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu, pesimist în privința lui Dinamo

Ionel Dănciulescu este pesimist în privința lui Dinamo și anunță ca va fi unul dintre cele mai grele sezoane din istorie pentru „câini”: „E greu, o singură salvare, văd eu, acea interdicție la transferuri să fie ridicată.

Ceea ce văd eu, acesta va fi cel mai greu campionat pentru Dinamo, nici în perioada 1995, când am venit eu, când se vorbea de desființare și prin 1990, imediat după revoluție”.

ADVERTISEMENT

„Atunci erau în schimb mulți tineri de calitate și ușor-ușor au venit și rezultate bune. Mulți dintre tinerii de acum de la Dinamo au jucat doar la Liga 3 și e o diferență de la cer la pământ”, a mai spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

„Să vă spun o poveste cu Bonetti!”

Ionel Dănciulescu a continuat și a vorbit despre Dario Bonetti, antrenorul anunțat în exclusivitate de FANATIK pe banca tehnică a lui Dinamo, alături de care are mai multe amintiri:

ADVERTISEMENT

„Dario Bonetti cred că va fi un antrenor bun pentru Dinamo. Haideți să vă spun și o poveste cu Bonetti.

Am jucat un meci la Gaz Metan Mediaș, am făcut 2-2, după terminarea partidei a spart tabla în care ne explica tactica, noi înțelegeam înjurăturile din italiană”.

ADVERTISEMENT

„El s-a uitat la mine și a spus către toți ’Uitați-vă la acest om, poate că l-am nedreptățit uneori, dar mereu a fost corect cu fotbalul’. Atunci am șters cu buretele tot ce se întâmplase în trecut între noi”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

Nu aceeași părere a avut-o Ion Crăciunescu, făcându-l praf pe Dario Bonetti: „Când te duci la un club, te interesezi de situația financiară. Ce-l determină pe domnul Bonetti să vină la acest club, avem și noi dreptul să ne întrebăm.

La Bonetti e interes, mai mult ca sigur, la tine aș fi înțeles legătura, dar la el nu știu ce să spun. Tu ai un trecut la Dinamo”.

ADVERTISEMENT