Sport

Ionel Dănciulescu și-a pierdut orice speranță: „Nu cred că Dinamo se mai salvează de la retrogradare!”

Ionel Dănciulescu a recunoscut că și-a pierdut orice speranță după înfrângerea suferită de Dinamo în fața Academicii Clinceni și nu mai crede că echipa se poate salva de la retrogradare.
03.12.2021 | 23:23
Ionel Danciulescu sia pierdut orice speranta Nu cred ca Dinamo se mai salveaza de la retrogradare
ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu a vorbit și la pauza meciului, recunoscând că nu își face griji în privința unei întoarceri de scor, care nu s-a mai întâmplat în cele din urmă.

La finalul meciului, fostul golgheter din „Ștefan cel Mare” a fost trist și nu a putut să conceapă cum „câinii” nu au reușit să o învingă pe singura echipă din Casa Pariurilor Liga 1 care nu avea nicio victorie în acest sezon, până la meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu și-a pierdut orice speranță pentru Dinamo

Ionel Dănciulescu și-a pierdut orice speranță pentru Dinamo în privința luptei pentru evitarea retrogradării, după ce „câinii” au pierdut și duelul cu Academica Clinceni, ultima clasată din campionat.

Nu am cum să înțeleg cum poate să te bată o echipă care nu s-a antrenat deloc de la meciul cu CFR, iar tu te-ai pregătit de sâmbătă și nu poți să bați o echipă cu atâtea probleme.

ADVERTISEMENT

Chiar nu pot să înțeleg. Dacă înainte eram optimist că ne putem salva de la retrogradare, cu părere de rău spun, că am mari dubii să te mai salvezi. Bravo celor de la Clinceni!”, a spus Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Nichita Patriche, în minutul 33, în urma unei lovituri de cap venite ca urmare a unui corner executat perfect.

ADVERTISEMENT

Ionel Dănciulescu avea speranțe mari la pauza meciului

Deși Dinamo era condusă la pauză, Ionel Dănciulescu declara că nu își face griji în privința unei întoarceri de scor, ținând cont și de startul bun de meci pe care „câinii” l-au avut, ratând mai multe ocazii mari de gol.

„Dinamo a rămas cu ocaziile importante, iar Academica a înscris, mie mi-e greu să cred că rezultatul nu se poate întoarce.

ADVERTISEMENT

Clinceni după gol a prins mai mult curaj și a început să paseze mai mult”, declara Ionel Dănciulescu la pauza meciului dintre Academica Clinceni și Dinamo.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Nichita Patriche în minutul 33, în urma unei lovituri de cap, venite după o centrare perfectă din cornere.

În urma rezultatului, Dinamo rămane penultima clasată, însă Academica Clinceni a mai recuperat din diferența față de formația „câinilor”.

ADVERTISEMENT