Sport

Declarație șocantă a unui fost mare internațional. Ionel Ganea: „Poate ne ajută Putin să curețe fotbalul românesc de mizerii!” Exclusiv

Ionel Ganea a avut o reacție acidă la adresa FRF și LPF, dar comparațiile fostului mare atacant al naționalei României duc cu gândul mai mult la derapajul șocant al ”cecenului” Daniel Pancu.
15.03.2022 | 08:22
Declaratie socanta a unui fost mare international Ionel Ganea Poate ne ajuta Putin sa curete fotbalul romanesc de mizerii Exclusiv
Ionel Ganea critică actuala conducere a fotbalului românesc. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc trece, probabil, prin cea mai grea perioadă din istoria sa, atât la nivelul echipelor de club, cât și la nivelul echipelor naționale. Lipsa de rezultate a făcut ca echipele românești să devină aproape inexistente în competițiile internaționale.

Ionel Ganea, atac devastator la adresa FRF și LPF

Ionel Ganea a avut o adevărată tiradă la adresa FRF și LPF, despre care spune că se ghidează doar după interesele personale.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant susține că niciodată nu a văzut fotbalul românesc într-o asemenea situație și atrage atenția la faptul că Mircea Sandu și Dumitru Dragomir sunt ultimii conducători care au pus „umărul” la dezvoltarea „sportului rege” din țara noastră.

„Nu vedeți unde a ajuns fotbalul românesc? Colaps financiar! Și Liga Profesionistă, și Federația! Niciodată n-am mai văzut fotbalul românesc în halul acesta.

ADVERTISEMENT

Poate ne ajută nenea Putin să curețe fotbalul românesc de mizerii. Cam așa e treaba. Iar culmea culmilor este că, de când s-a înființat Federația Română de Fotbal, niciodată, în istoria ei, n-a fost un președinte care să nu aibă contracandidat.

(n.r. legat de declarația lui Daniel Pancu despre obiceiurile macabre ale cecenilor) Nu sunt de acord cu ce a zis Pancu. N-o să fiu niciodată de acord cu războiul din Ucraina și nici ca oamenii să fie omorâți”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea: „Mircea Sandu și Dragomir au făcut foarte multe pentru fotbalul românesc!”

„Strategie mincinoasă și care nu este de viitor! Uitați-vă unde am ajuns! Nu mai jucăm nici într-o cupă europeană, nu mai vin jucători tineri din urmă. Foarte dureros!

Cred că Mircea Sandu și Dragomir au făcut foarte multe pentru fotbalul românesc. Greu va mai face cineva ce au făcut. Erau deștepți. Din păcate, interesul național a devenit interes personal. Greu mai scăpăm de necazul ăsta”, a încheiat Ionel Ganea.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea are 45 de apariții în tricoul echipei naționale a României și 19 goluri marcate. Acesta s-a retras din cariera de fotbalist, în toamna lui 2011, de la Sănătatea Cluj.

  • 48 de ani are Ionel Ganea
ADVERTISEMENT