Sport

Ionel Ganea comentează transferul fiului său de la Farul: „Asta e viața la artiști!”. Mesaj pentru Gică Hagi, chiar de ziua „Regelui”. Exclusiv

Ionel Ganea, fostul mare component al naționalei României și tatăl lui George Ganea, a comentat, în exclusivitate, pentru FANATIK, transferul fiului său la FC Argeș.
05.02.2022 | 14:01
Ionel Ganea comenteaza transferul fiului sau de la Farul Asta e viata la artisti Mesaj pentru Gica Hagi chiar de ziua Regelui Exclusiv
Ionel Ganea, fostul mare component al naționalei României și tatăl lui George Ganea, a comentat, în exclusivitate, pentru FANATIK, transferul fiului său la FC Argeș
ADVERTISEMENT

George Ganea (22 de ani) este legitimat la Farul Constanța, echipă care l-a transferat de la CFR Cluj, liber de contract, în februarie 2019. Însă, formația antrenată de Gică Hagi a decis ca, în această iarnă, să-l împrumute pe tânărul atacant la FC Argeș.

Ionel Ganea comentează transferul fiului său de la Farul la FC Argeș

Ionel Ganea s-a declarat fericit de transferul fiului său. Ba mai mult, spune că George a primit bine decizia Farului Constanța de a-l împrumuta la FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Ganezul” i-a transmis „la mulți ani” lui Gică Hagi, care tocmai a împlinit 57 de ani.

„Sper să aibă noroc și succes acolo unde e. Ce să facem? Asta e viața la artiști: noaptea veseli, ziua triști. Aseară s-a rezolvat treaba.

ADVERTISEMENT

E ziua Regelui azi și îi urez și eu «la mulți ani», pe această cale. Noi am fost colegi. Mi-a fost și antrenor. Așa a vrut Dumnezeu, să-l antrenze și pe băiatul meu. Ce să zic, de Gică numai de bine.

George a primit foarte bine vestea. Doamne ajută, sănătate!”, a declarat Ionel Ganea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor, alegerea lui Gică Hagi pentru atacul Farului Constanța

George Ganea este un jucător important pentru Farul Constanța, dovadă fiind faptul că, în acest sezon, a bifat 14 meciuri pentru formația de la malul mării.

Însă, cel mai probabil, decizia lui Gică Hagi de a-l împrumuta pe Ganea Jr. la FC Argeș a fost influențată de evoluțiile foarte bune ale atacantului Jefte Betancor.

ADVERTISEMENT

Jefte Betancor a marcat nu mai puțin de 12 goluri pentru Farul Constanța, fiind golgheterul Ligii 1. Având în vedere cifrele vârfului spaniol, Gică Hagi este obligat să-l titularizeze în atacului Farului. Astfel că decizia antrenorului constănțenilor de a-l împrumuta pe George Ganea la FC Argeș pare una inspirată.

FC Argeș se luptă pentru un loc în play-off

Deși a schimbat echipa, George Ganea va avea același obiectiv: calificarea în play-off. Atmosfera de la FC Argeș nu este cea mai bună, din cauza rezultatelor slabe, înregistrate în ultima perioadă, însă piteștenii au șanse să termine sezonul regulat între primele șase echipe.

Zilele trecute, Mihai Ianovschi, antenorul principal din acte de la FC Argeș, a decis, în mod surprinzător, să-și dea demisia de la echipa piteșteană.

În prezent, FC Argeș se află pe locul 8 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

  • 400.000 de euro este cota lui George Ganea, conform transfermarkt.com
  • 2 goluri a dat George Ganea în 14 partide bifate pentru Farul Constanța, în acest sezon
ADVERTISEMENT