Sport

Ionel Ganea, despre șeful cu care a muncit la Dunărea Călărași: „La 11 dimineața desfăcea prima butelie de vin. Un nenorocit!”. Exclusiv

Ionel Ganea a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Consiliului Județean Călărași, care a adus echipa de fotbal în pragul falimentului.
25.08.2021 | 20:49
Ionel Ganea despre seful cu care a muncit la Dunarea Calarasi La 11 dimineata desfacea prima butelie de vin Un nenorocit Exclusiv
Ionel Ganea, despre șeful cu care a muncit la Dunărea Călărași: „La 11 dimineața desfăcea prima butelie de vin. Un nenorocit!”
ADVERTISEMENT

Dunărea Călărași e la un pas de colaps după ce în sezonul trecut a fost în play-off-ul Ligii a doua și a ajuns în sferturile de finală ale Cupei României.

Ionel Ganea a plecat din funcția de director tehnic al echipei în urmă cu o lună, după ce a fost neplătit în ultimele cinci luni de zile și a lansat un atac incredibil la adresa lui Vasile Iliuță, principalul responsabil pentru dezastrul de la Călărași.

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea îl face praf pe președintele Consiliului Județean Călărași: „E pus numai să distrugă!”

FANATIK a stat de vorbă cu Ionel Ganea, fostul oficial al celor de la Dunărea Călărași, care l-a atacat dur pe președintele CJ Călărași: „Dunărea Călărași e un capitol închis. Nu mi-am luat banii nici acum pe cinci luni de zile. Președintele Consiliului Județean e pus numai să distrugă!”.

„Ganezul” a făcut acuzații grave la adresa lui Vasiliu Iliuță, despre care spune că a mințit pe toată lumea din club timp de luni de zile: „La 11 dimineața desface prima butelie de vin! Ce să-i ceri? Ne-a mințit și ne-a păcălit atâta timp. Să stai cinci luni fără salariu nu ai cum. Trebuie să mănânci de două ori pe zi, să bagi benzină. Un nenorocit care și-a bătut joc de oameni.

ADVERTISEMENT

A primit încredere de la oameni și nu trebuia să facă altceva decât să se țină de cuvânt. E singurul din istoria Consiliului Județean care și-a bătut joc de oameni. Nu s-a mai întâmplat așa ceva”, a fost discursul dur al fostului mare fotbalist.

Ionel Ganea e surprins de startul bun de sezon al Rapidului: „Nu cred că se aștepta nimeni”

Ionel Ganea a fost plăcut surprins de evoluția Rapidului în primele șase etape din Casa Pariurilor Liga 1 și consideră că alb-vișiniii se pot bate pentru un loc în play-off în acest an: „Rapidul are o echipă destul de bună. A surprins pe toată lumea, nu doar pe mine. Se pot bate la play-off fără probleme”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant consideră că principala armă a giuleștenilor este apărarea și e de părere că Săpunaru și Grigore puteau fi chemați la lot de Mirel Rădoi: „Mai ales în apărare, care e atuul lor cel mai mare, dar mai au nevoie și ei de doi-trei jucători la mijloc și în atac. Săpunaru și Grigore au jucat foarte bine, dar așa a hotărât selecționerul. Nu putem să îi facem noi selecția pentru că el răspunde de rezultate”.

Ganea a comentat și transferul lui Olimpiu Moruțan, pe care îl consideră o afacere excelentă pentru Gigi Becali. În schimb venirea lui Edi Iordănescu consideră că momentan nu a adus nicio schimbare în jocul FCSB-ului: „Pentru Gigi Becali transferul lui Moruțan e o afacere destul de bună, ținând cont că nu a investit așa mult în el și nu a plătit mulți bani. Îi urez mult succes și să sperăm că se impune și joacă cât mai bine. FCSB-ul nu arată altfel deocamdată cu Edi Iordănescu. Rămâne de văzut cât bine o să arate echipa pe viitor. Are însă nevoie de jucători”. 

ADVERTISEMENT

Ionel Ganea deplânge starea fotbalului românesc: „Ai câteva meciuri bune la Liga 1, dai un gol și direct la echipa națională!”

Ionel Ganea constată cu stupoare că din ce în ce mai mulți jucători sunt convocați la echipa națională după doar câteva meciuri bune în campionat, în timp ce fostul membru al Generației de Aur a muncit ani de zile să ajungă la lot.

„Am văzut acum că mai nou ai câteva meciuri bune la Liga 1, dai un gol și direct la echipa națională! Mie mi-au trebuit cinci ani în Liga 1 și în Bundesliga ca să ajung la națională! Și eram golgheterul României. Ce să mai spun…”, a declarat Ionel Ganea în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 9 luni a ocupat Ionel Ganea funcția de director tehnic la Dunărea Călărași
  • 5 luni a stat oficialul neplătit
  • 19 goluri a reușit Ionel Ganea la națională în 45 de meciuri
ADVERTISEMENT