Life

Ioniță de la Clejani va exploda când va auzi asta! Ce planuri și-a făcut fiica lui, pentru 2024

Ioniță de la Clejani nu va fi foarte bucuros când va afla de planurile pe care și le-a făcut fiica lui pentru anul acesta, cu atât mai mult cu cât relația dintre ei e tensionată.
02.01.2024 | 10:55
Ionita de la Clejani va exploda cand va auzi asta Ce planuri sia facut fiica lui pentru 2024
Ramona d ela Clejani este fiica nelegitimă a lui Ioniță, soțul Vioricăi / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Ioniță de la Clejani și Ramona, fiica sa nelegitimă, relațiile sunt destul de tensionate. El nu a recunoscut-o niciodată drept copil al său, în ciuda eforturilor făcute de brunetă ca să se apropie de el.

Ioniță de la Clejani, invitat la nunta fiicei sale

Ioniță de la Clejani a primit, în direct, o invitație la nuntă. La nunta fiicei sale, Ramona Manole, cu Adi Paris, băratul care cu care se iubește de ceva vreme. Invitația a venit în timpul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

”Vreau ca tata să mă vadă mireasă, dar o să păstrez numele lui, pentru că este frumos. Nu te ține o hârtie. Ce să fac cu hârtia, dacă în viața de zi cu zi nu suntem ce trebuie, să ne mințim așa ca la meteo. Eu zic că mai bine mai rămân așa, mă mai gândesc, să se mai gândească și el”, a spus Ramona de la Clejani în timpul show-ului.

Discuția despre nuntă a venit, culmea, de față cu fiica Ramonei de la Clejani. Iar dacă puștoaica, Anamaria, își susține mama în orice decizie ar luat-o, Adi Paris a părut puțin surprins de ideea de a se căsătorit cu Ramona de la Clejani. ”Un act nu te ține împreună, părerea mea e că nu prea valorează mare lucru”, spunea el.

ADVERTISEMENT

Ramona de la Clejani, amenințată de Fulgy, renegată de Ioniță

Fiică nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani dintr-o relație anterioară a artistului, Ramona a avut o copilărie dificilă. Niciodată acceptată de soțul Vioricăi, ea a avut probleme în a relaționa și cu frații ei, Fulgy sau Margherita. Cu toate acestea, ea nu îi poartă pică tatălui ei.

”Până voi muri, Ioniță rămâne tatăl meu, iar eu voi duce acest nume cu sfințenie. Nu vreau să denigrez această familie pe care eu o iubesc și o respect. Trebuie să-mi cresc și eu copilașii mei, să nu treacă și ei prin ce am trecut eu”, spunea Ramona, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, mai dezvăluia Ramona, Ioniță de la Clejani a ignorat-o toată viața. “Atunci când greutăţile vieţii mele se adună strig la Dumnezeu şi fără să vreau întreb `Unde eşti, tată`? Eu una nu aş fi vrut să fiu rudă cu acest om! Dacă nu aş fi fost puternică, tata m-ar fi lăsat să mor!

Am momente când îmi este dor de el, dar uit că tatăl meu este un om fără inimă şi atunci sunt forţată să revin la realitate şi îl rog pe Dumnezeu să mă liniştească. Am un mesaj pentru toţi părinţii şi anume să îşi iubească copiii şi să nu îi abandoneze indiferent de situaţie. Să riscaţi cu toată fiinţa voastră pentru a vă creşte puişorul”, a mai spus ea, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Totuși, mai susține Ramona, Ioniță de la Clejani ăi este model într-o anumită privință. Mai exact, când vine vorba de muzică. Ea a recunoscut, în repetate rânduri, că vrea să îi calce pe urme tatălui ei, iar succesul pe care îl are pare să indice că i-a moștenit talentul.

ADVERTISEMENT