News

Ionuț a murit salvându-și vecinii dintr-un incendiu. Cu ultimele puteri, a încercat să iasă și el din flăcări, dar n-a mai reușit: ”Un erou!”

Final tragic pentru Ionuț, un tânăr de 31 de ani din Eforie Nord. Acesta și-a salvat vecinii dintr-un incendiu. A încercat să iasă din flăcări, dar nu a mai avut puteri.
15.10.2022 | 13:01
Ionut a murit salvandusi vecinii dintrun incendiu Cu ultimele puteri a incercat sa iasa si el din flacari dar na mai reusit Un erou
Ionuț a murit salvându-și vecinii dintr-un incendiu. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 31 de ani din județul Constanța a dat dovadă de un curaj imens. Din păcate, sacrificiul bărbatului avea să-i aducă un sfârșit tragic.

Ionuț a murit salvându-și vecinii dintr-un incendiu: ”Copiii tăi vor ști că tata a fost un erou”

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în județul Constanța. Un bărbat a murit cuprins de flăcări, iar alte trei persoane au ajuns în stare cu arsuri grave.

ADVERTISEMENT

O casă din Eforie Nord a luat foc. Bărbatul care a murit este Ionuț, un tânăr de 31 de ani care a vrut să dea o mână de ajutor familiei aflate în pericol.

Imediat cum a văzut că locuința unor bătrâni este cuprinsă de flăcări, bărbatul nu a mai stat pe gânduri şi a intrat să-i salveze pe aceștia.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, pompierii i-au scos din zonă pe femeia de 80 de ani şi pe rudele ei, de 65 şi de 53 de ani. Din păcate, pentru Ionuț a fost prea târziu.

Trupul său neînsuflețit a fost scos ultimul ultimul din locuința mistuită de flăcări.

Cu ultimele sale puteri, Ionuț a încercat să iasă din flăcări. Nu a mai putut. El s-a înecat cu fumul gros şi s-a prăbușit, inconștient. Pompierii l-au descoperit mort, carbonizat. Bărbatul avea 31 de ani şi era tatăl a doi copilași, scrie DobrogeaTV.

ADVERTISEMENT

Curg mesajele de condoleanțe după moartea lui Ionuț: ”Un erou și un OM în adevăratul sens al cuvântului”

Moartea fulgerătoare a lui Ionuț a lăsat în urmă o durere imensă pentru familia sa.

”Dumnezeu să te ierte, fratele meu drag, ce ne-ai făcut tu nouă, de ce ne-ai lăsat pe toți cu inimile frânte, de ce, de ce te-a luat Dumnezeu de lângă copilașii tai mici??

Nu te voi uita niciodată, vei fi în sufletul și inima noastă acolo pentru totdeauna”, a scris sora tânărului, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

În mediul online au început să curgă zeci de mesaje de condoleanțe şi de încurajare pentru familia îndurerată.

  • Un erou și un OM în adevăratul sens al cuvântului ! Și-a pus mai presus de el semenii! Dumnezeu să-l aibă în paza LUI ! Suntem șocați, pare ireal ce s-a întâmplat ! O tragedie cumplita care va marca viețile tuturor celor implicați ! Doi copii mici fără tată, o mamă îndurerată, frați distruși, o soție marcată pe viață dar cel mai dureros o viață curmată în cel mai dureros mod.
  • Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace! Prea tânăr, un om bun și respectuos trist. Foarte trist și dureros.
  • Să vă dea Dumnezeu putere, să treceți peste pierderea suferită! Sincere condoleanțe!
  • Copiii tăi vor crește şi vor şti că tata a fost un EROU.
ADVERTISEMENT