Sport

Ionuț Larie, furios după Voluntari – Farul 4-2: ”Am fost penibil, ne-a lipsit Hagi”

Farul Constanța a pierdut la Voluntari scor 2-4, după ce gazdele aveau un avantaj de 3-0, astfel că jucătorii pregătiți de Gică Hagi simt cum play-offul e tot mai departe.
25.11.2023 | 20:13
Ionut Larie furios dupa Voluntari  Farul 42 Am fost penibil nea lipsit Hagi
Ionuț Larie, furios după umilința de la Voluntari: ”Am fost penibil, ne-a lipsit Hagi”
ADVERTISEMENT

Probabil cel mai categoric a fost Ionuț Larie, căpitanul echipei, cel care e de părere că jocul său a fost ”penibil”. ”Nu am explicații, cel mai slab meci al meu de când sunt la Farul. Apărarea a fost penibilă, eu am fost penibil. Cel mai slab meci al meu de când sunt la Farul.

Ionuț Larie, furios după umilința de la Voluntari

Am fost slabi în apărare, nu am mai mișcat cât de cât, defensiv am fost zero. Ne-am trezit prea târziu, ar fi trebuit să jucăm de la început cum am făcut-o în a doua repriză. În prima repriză am fost total depășiți, cei de la Voluntari merită victoria.

ADVERTISEMENT

Ne-a lipsit Hagi, azi am arătat că nu putem. Sunt multe de spus, nu vreau să mai zic prea multe lucruri. Cred că e cel mai greu moment din ultimii trei ani de zile. E din ce în ce mai greu, etapele trec, noi nu acumulăm puncte, trebuie să muncim și să ne trezim. Să strângem puncte de la meciul următor”, a explicat Larie.

La rândul său, brazilianul Rivaldinho e de părere că Farul nu are nicio scuză pentru rezultatul de la Voluntari, însă privește optimist spre viitor și mai speră, deocamdată, la un loc de play-off. ”Da, a fost un meci foarte slab al nostru, rușinos. Dar trebuie să strângem rândurile, deja e un moment foarte greu la noi, trebuie să schimbăm ceva.

ADVERTISEMENT

Trebuia să facem total altceva de ce a fost făcut în prima repriză. Am dat gol, puteam întoarce rezultatul, din păcate după am luat alt gol. Nu voiam să iau din meritul Voluntariului, au făcut bine ce au făcut, dar și noi am jucat foarte slab și le-am oferit 4 goluri.

E greu de explicat, nu e momentul să căutăm vinovați sau scuze, suntem toți împreună, doar noi împreună cu staff-ul putem schimba ce a fost până acum. Noi suntem într-un moment în care nu contează cine e pe bancă, cine e pe teren, cine intră cine joacă, trebuie toți să facem diferența. Este un moment, nu trebuie să căutăm vinovați, scuze, alibi.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem speranța la playoff, speranța nu se poate termina niciodată, suntem încrezători, dar dacă o ținem tot așa va fi și mai greu. Am încredere în lotul nostru, să mergem în playoff”, a transmis Rivaldinho.

La fel de supărat a fost și secundul lui Hagi, Cătălin Anghel, cel care a luat loc pe bancă, în condițiile în care ”Regele” a fost suspendat. ”E inadmisibil! Să primim așa patru goluri. Cred că mai mult ne-am surprins noi cu greșelile făcute, din păcate când iei patru goluri e greu. Lucrurile le vom discuta în vestiar, le cunoaștem, dar e diferență mare între sezonul trecut și sezonul acesta, trebuie să recunoaștem.

ADVERTISEMENT

Este clar, contează antrenorul principal, contează mult să fie cu echipa. Nu se compară niciun alt antrenor secund cu cel principal. În primul și primul rând trebuie să încercăm să o facem de la primul meci, nu mai e timp să plângem, trebuie să fim mai cu picioarele pe pământ, să-i dăm drumul să muncim. Să fim mult mai realiști”, a punctat antrenorul secund al Farului.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei