Sport

Ionuț Lupescu, reacție virulentă după primul meci al lui Dinamo în eșalonul secund. ”Au nenorocit clubul”

Dinamo a jucat primul meci din istorie în Liga 2 Casa Pariurilor, dar echipa a arătat rău, precum vremurile pe care le trăiește al doilea cel mai titrat club din România. Ionuț Lupescu a răbufnit la adresa acționarilor.
05.08.2022 | 11:50
Ionut Lupescu reactie virulenta dupa primul meci al lui Dinamo in esalonul secund Au nenorocit clubul
Ionuț Lupescu, atac dur la acționariatul lui Dinamo după primul meci al ”câinilor” în Liga 2 Casa Pariurilor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul mare internațional Ionuț Lupescu deplânge în continuare soarta echipei Dinamo, cea care l-a lansat în fotbalul de performanță. ”Kaiserul” arată cu degetul către structura de conducere a clubului.

Ionuț Lupescu, apel către ”câini” să rămână uniți

Fostul mare fotbalist Ionuț Lupescu este unul dintre cei mai iubiți dinamoviști. În întreaga carieră a jucat, în România, doar pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Are peste 180 de meciuri în trei perioade în tricoul roș-alb și a cucerit cinci trofee cu Dinamo – două titluri de campion și trei Cupe.

Fostul internațional crede că în acest moment fanii sunt confuzi, nu mai știu care este adevărata Dinamo și că acționarii au distrus clubul. Acesta le-a cerut suporterilor să rămână uniți.

ADVERTISEMENT

”Nu se știe care mai e Dinamo. Acționariatul care este același și din păcate de ani de zile tot au nenorocit acest club. Eu am plecat în 2001 de la Dinamo și de atunci am spus că lucrurile nu merg bine și iată că a fost din ce în ce mai rău.

Sunt trei Dinamo, e încurcată așa și așa. Sper ca suporterii să nu facă aceeași greșeala ca cei de la Steaua și să fie divizați”, a spus Ionuț Lupescu, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dorit de fani, ignorat de acționari, Ionuț Lupescu nu se grăbește să se întoarcă la Dinamo

Ionuț Lupescu este considerat de fani o legendă în Ștefan cel Mare și în mai multe rânduri i-au propus să se implice în conducerea clubului pentru a redresa situația care pare să se agraveze cu fiecare an care trece.

Fostul internațional nu ar spune nu unei reveniri la echipa lui de suflet, însă spune că în acest moment nu există premisele reconstrucției din temelii a clubului.

ADVERTISEMENT

”Știu că suporterii de multe ori m-au dorit înapoi, cei din DDB-urile internaționale vor să mă bag în DDB și așa mai departe, dar eu nu am fost căutat niciodată în 20 de ani de Dinamo.

Trebuie să fiu convins eu în primul rând că acolo unde mă duc lucrurile sunt așezate într-o ordine, să spunem, cât de cât normală, ceea ce la Dinamo nu găsești”, a explicat ”Kaiserul”.

ADVERTISEMENT