Sport

Ionuț Lupescu știe ce trebuie să facă România pentru a se califica la EURO: „Trebuie să profităm!”

Ionuț Lupescu a vorbit despre ce trebuie să facă România pentru a se califica la EURO 2024 și cum trebuie să abordeze meciul cu Israel.
16.11.2023 | 22:03
Ionut Lupescu stie ce trebuie sa faca Romania pentru a se califica la EURO Trebuie sa profitam
Ionuț Lupescu știe ce trebuie să facă România pentru a se califica la EURO. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul internațional român este convins că dacă România va juca la rezultat, nu ar trebui să fie o problemă pentru „tricolori”, mai ales că aceștia au mai jucat la rezultat în grupa de calificări.

Ionuț Lupescu știe ce trebuie să facă România pentru a se califica la EURO

Ionuț Lupescu a vorbit despre ce trebuie să facă România pentru a se califica la EURO 2024, spunând că „tricolorii” trebuie să joace mai mult decât niciodată la rezultat:

ADVERTISEMENT

„La noi s-a jucat la rezultat, băieții au jucat să facă puncte. Acum trebuie să jucăm mai mult ca niciodată la rezultat, trebuie să scoatem un punct. N-ar trebui să fie o mare problemă.

Primul pas e să ajungem la Campionatul European, acolo e vorba și despre cota fiecărui jucător. Dacă ne gândim și la noi, la București, am avut probleme cu Israel”.

ADVERTISEMENT

„N-am primit invitație, dar nici nu vreau!”

Ionuț Lupescu a continuat și a spus că nu a primit o invitație din partea Federației Române de Fotbal, însă nici nu vrea, pentru că ultima dată a primit un loc înspre colțul terenului.

„E o echipă foarte arțăgoasă, sunt puțin dărâmați cu problema războiului, nu știu cât de repede vor trece peste. Cred că sunt lucruri în favoarea noastră și trebuie să profităm.

ADVERTISEMENT

Eu n-am primit invitație, dar nu e problemă. Sunt primit pe toate stadioanele din lume, mai puțin în cartierul în care am crescut”, a continuat Ionuț Lupescu, la TV DigiSport.

„Sper să nu primesc nicio invitație, pentru că ultima dată am primit o invitație la un meci cu Finlanda și mai aveam puțin și băteam cornerul. Și eu și tata.

ADVERTISEMENT

Nu e o problemă, când vrem să vedem un meci, ne descurcăm, nu e problemă. Am făcut-o și înainte, pot să o fac și acum, chiar nu mă deranjează”, a mai spus Ionuț Lupescu.

ADVERTISEMENT
2,75 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la Israel - România